Εμφάνιση 10 από 14 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ INTERNET

Η βαθιά γνώση των εφαρμογών Η/Υ είναι ένα σπουδαίο εφόδιο για επιτυχημένη εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Αυτή την ανάγκη έρχονται να καλύψουν τα μαθήματα και τα σεμινάρια υπολογιστών που παρέχει το IT.GR – ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στην Κόρινθο.

Tο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, γνωρίζοντας πλήρως τις απαιτήσεις του γυμνασίου, λυκείου και των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., προσφέρει ποιότητα, υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες, άρτια οργάνωση,…

Σταθμός στα δεδομένα του εκπαιδευτικού χώρου στην πόλη μας, από τη δημιουργία τους μέχρι και σήμερα τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης των καθηγητών Γιαννίκου Βασιλείου και Παπαντωνίου Δημητρίου υπήρξαν πρωτοπόρα σε ό,τι αφορά τα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Στην Κεντρική πλατεία του Ξυλοκάστρου, στην οδό Κολοκοτρώνη 24, στεγάζεται το φροντιστήριο “Γιώτα Μπάγκα” που φτιάχτηκε με αγάπη και μεράκι για τους μαθητές της πόλης του Ξυλοκάστρου.

Έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό (Φιλόλογος, Παιδαγωγός, Μαθηματικός, Δάσκαλοι Ειδικής Αγωγής) αναλαμβάνει καθημερινά την προετοιμασία του παιδιού σας στα μαθήματα της επόμενης μέρας.

Σε μια αναμφίβολα δύσκολη περίοδο, το φροντιστήριό μας, παρέχει τα αναγκαία εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας. Η προσοχή στις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα οργάνωσης σας παρέχει σημαντική βοήθεια να διαχειριστείτε το διάβασμα.

Τα Εκπαιδευτήρια Κίτσιος Κωνσταντίνος προσφέρουν παιδεία υψηλού επιπέδου, με κύριο μέλημα την ευτυχία των μαθητών και την επιτυχία των στόχων τους.

Το Φροντιστήριο Χημείας Μελίνα Γκωλέτση προβάλει την άριστη επιστημονική κατάρτιση και σεβασμό προς το μαθητή, ώστε να του εμπνεύσει τη συστηματική μελέτη.

Στα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ. έχουν συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στους μαθητές και τους γονείς και προετοιμάζουν άρτια τους υποψήφιους για τις εισαγωγικές εξετάσεις.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

CABRIDGE & MICHIGAN UNIVERSITY, ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΤΙΕ