Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Cheesecake με μπισκότο με κάτω μέρος Brownie

Cheesecake με μπισκότο με κάτω μέρος Brownie

Δροσερό, σοκολατένιο και κρεμένιο αυτό το cheesecake brownies είναι ιδανικό για κέρασμα. Όταν δύο αγαπημένα γλυκά συναντιούνται σε μια συνταγή, κάνουν το τέλειο..

Υλικά

  • 125 γραμ. σοκολάτα
  • 125 γραμ. βούτυρο
  • 100 γραμ. αλεύρι
  • 2 πρέζες αλάτι
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 2 βανίλιες
  • 200 γραμ. ζάχαρη (1 φλ.)
  • Για την κρέμα
  • 3 συσκευασίες τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 270 γραμ. (1⅓ φλ.) ζάχαρη
  • 30 γραμ. (3 κ.σ) κορν φλάουρ
  • 1 βανίλια
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 160 γραμ. (2/3 φλ.) κρέμα γάλακτος
  • Για το τελείωμα
  • 60 γραμ. λιωμένη σοκολάτα
  • 1 συσκευασία (152 γρ.) μπισκότα γεμιστά
  • 1 συσκευασία (176 γρ.) μπισκότα με γέμιση σοκολάτα
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 ºC.

Βουτυρώνουμε καλά μια μεγάλη φόρμα δαχτυλίδι.

Ντύνουμε εξωτερικά τη φόρμα για το cheesecake brownies με αλουμινόχαρτο.

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο κι αφήνουμε να κρυώσει.

Κοσκινίζουμε με ένα κόσκινο το αλεύρι με το αλάτι.

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη με μίξερ μέχρι να διπλασιαστούν και να κρεμώσουν.

Προσθέτουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο και χαμηλώνουμε το μίξερ.

Προσθέτουμε το αλεύρι απαλά και χτυπάμε το μίγμα με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα.

Αδειάζουμε στη φόρμα και ψήνουμε για 25′ – 30′ στους 160 ºC στη μεσαία σχάρα στον αέρα.

Αφήνουμε να κρυώσει γιατί όσο είναι ζεστό η καρδιά του είναι μαλακή.

Κάνουμε μια στρώση γεμιστά μπισκότα σε όλη την επιφάνεια.

argiro.gr

About Μαρία Νικολοπούλου