Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

DIY: Δείτε πώς θα Μεταμορφώσετε τα Παλιά σας Φωτιστικά!

DIY: Δείτε πώς θα Μεταμορφώσετε τα Παλιά σας Φωτιστικά!
 • Με αυτό το απλό, οικονομικό και πολύ δημιουργικό DIY μπορείτε να αλλάξετε τελείως όψη στα φωτιστικά που ήδη έχετε με τον πιο απλό τρόπο.
 • Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από εσάς, όσον αφορά το χρώμα και το σχέδιο.
 • Αν έχετε βαρεθεί τα παλιά σας φωτιστικά και χρειάζεστε μια ανανέωση τότε σας έχουμε τη λύση. Με αυτό το απλό, οικονομικό και πολύ δημιουργικό DIY μπορείτε να αλλάξετε τελείως όψη στα φωτιστικά που ήδη έχετε με τον πιο απλό τρόπο – χρησιμοποιώντας κορδέλες!

  Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από εσάς, όσον αφορά το χρώμα και το σχέδιο. Αν θέλετε να δώσετε χρυσή όψη που θα παραπέμπει σε πολυτέλεια και πλούτο, τότε μια χρυσή κορδέλα είναι το χρώμα σας. Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε και οποιοδήποτε άλλο χρώμα σας αρέσει και ταιριάζει στην αισθητική και στον χώρο σας.

  Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από εσάς, όσον αφορά το χρώμα και το σχέδιο.

   

  Ξεκινήστε παίρνοντας μια σατέν κορδέλα στο χρώμα και στο μέγεθος που επιθυμείτε, αναλόγως και το μέγεθος του φωτιστικού σας. Κολλήστε την μία άκρη της κορδέλας στην πάνω πλευρά του φωτιστικού από τη μέσα πλευρά. Οριζόντια ή διαγώνια δημιουργήστε μια λωρίδα. Κόψτε την κορδέλα και κολλήστε την άλλη άκρη στην κάτω πλευρά του φωτιστικού. Κάντε το ίδιο περιμετρικά δημιουργώντας ότι σχέδιο σας αρέσει κ όσο πυκνό σας αρέσει. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε, καθώς αυτό θα κάνει το τελικό σας αποτέλεσμα πολύ προσωπικό και μοναδικό.

  Προτιμήστε φωτιστικά που είναι μονόχρωμα και ανοιχτόχρωμα, ώστε η κορδέλα να «γράψει» πάνω τους. Εάν η βάση του φωτιστικού δεν είναι μονόχρωμη μπορείτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τη βάψετε.

  Προτιμήστε φωτιστικά που είναι μονόχρωμα και ανοιχτόχρωμα, ώστε η κορδέλα να «γράψει» πάνω τους.

  Αποφύγετε να κολλήσετε την κορδέλα από μέσα με ταινία γιατί λόγω της θερμοκρασίας που θα ανέβει με τη χρήση του φωτιστικού είναι πολύ πιθανό να ξεκολλήσει. Εάν η κόλλα που έχετε δεν είναι γερή και φοβάστε ότι ούτε με την κόλλα  θα έχετε ένα σταθερό αποτέλεσμα, ράψτε τις άκρες τις κορδέλας πάνω στο φωτιστικό.

  Το καινούριο σας φωτιστικό είναι έτοιμο και μπορείτε να το απολαύσετε στον χώρο σας. Θυμηθείτε, αν έχετε επιλέξει να κάνετε ένα σχέδιο πολύ πυκνό, προμηθευτείτε μια λάμπα με περισσότερα watt για να έχετε επαρκή φωτισμό μέσα στο δωμάτιο!

 • HLEKTRIKAAA

  Ηλεκτρικές – Οικιακές συσκευές  στην Κόρινθο

About Μαρία Νικολοπούλου