Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρεία  Κεφερλής O.E.δραστηριοποιείται στον χώρο των ξύλινων κατασκευών (πόρτες, ντουλάπες, κουζίνες) από το 1960. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην περιοχή Χιλιομοδίου του Ν. Κορινθίας. Eργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια για να δημιουργήσουμε κατασκευές αντάξιες της εμπιστοσύνης των πελατών μας.
Το όραμα μας
Προχωρώντας ένα βήμα μακρύτερα και βασιζόμενοι στην ανάγκη του τοπικού αλλά και ευρύτερου αγοραστικού κοινού για ουσιαστική ποιότητα, προβήκαμε στην συνεργασία με τις ιταλικές εταιρείες κατασκευής κουζινών SCAVOLINI και επίπλων BONTEMPI. Εταιρείες γνωστές για τον μοντέρνο σχεδιασμό, τη φινέτσα, το απαράμιλλο στυλ, την αντοχή και την διαχρονικότητα τους.
Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Ν. Κορινθίας των παραπάνω εταιρειών, σας καλούμε στην έκθεσή μας για να γνωρίσετε από κοντά την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει η εταιρεία μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.
Προχωράμε πάντα ένα βήμα μακρύτερα στη κάλυψη των αναγκών του τοπικού αλλά και ευρύτερου αγοραστικού κοινού για ουσιαστική ποιότητα
Επίσης, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη γκάμα από πόρτες εσωτερικού χώρου και ασφαλείας, ξύλινα εξωτερικά κουφώματα γερμανικού τύπου, ντουλάπες (ανοιγόμενες – συρόμενες), αλλά και κουζίνες δικής μας κατασκευής, πάντα με σεβασμό στην αρχή της ποιότητας και με ανταγωνιστικές τιμές.
Ταυτόχρονα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ειδική ξύλινη κατασκευή όπως σκάλες εσωτερικού χώρου, πέργκολες κ.τ.λ. αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή όπως μικροέπιπλα, βιβλιοθήκες κ.τ.λ.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων εταιρειών από ηλεκτρικές συσκευές, πόμολα, νεροχύτες, μπαταρίες και λοιπά αξεσουάρ κουζίνας και ντουλάπας.

Έκθεση                                            http://keferlis.gr/
Άργους 64
Κόρινθος                                          FB:  Κεφερλής Ο.Ε.
20 100
T: 27410 75005
F: 27410 75006                            Email:  keferlis@keferlis.gr

Έργοστάσιο
Χιλιομόδι
Κορινθίας
20 008
Τ/F: 27410 99098

Δείτε τις  πολύ μεγάλες προσφορές της έκθεσης

34

Minimal σχεδιασμός με περιστρεφόμενη βάση τηλεόρασης για ακόμα περισσότερες αγαπημένες στιγμές!!5

DSC_0777_529-1024

 

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άργους 64 Κόρινθος  

Τηλέφωνο:
Ιστοσελίδα:

-

WebBanner_300x250