Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

 

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Κεφερλής Home Design δραστηριοποιείται στον χώρο των ξύλινων κατασκευών (πόρτες, ντουλάπες, κουζίνες) από το 1960. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην περιοχή Χιλιομοδίου του Ν. Κορινθίας εργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια για να δημιουργήσουμε κατασκευές αντάξιες της εμπιστοσύνης των πελατών μας.

 

Το Όραμά Μας

Προχωρώντας ένα βήμα μακρύτερα και βασιζόμενοι στην ανάγκη του τοπικού αλλά και ευρύτερου αγοραστικού κοινού για ουσιαστική ποιότητα, προβήκαμε στην συνεργασία με τις ιταλικές εταιρείες κατασκευής κουζινών MOBILTURI και επίπλων SANTALUCIA. Εταιρείες γνωστές για τον μοντέρνο σχεδιασμό, τη φινέτσα, το απαράμιλλο στυλ, την αντοχή και την διαχρονικότητα τους. 

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Ν. Κορινθίας των παραπάνω εταιρειών, σας καλούμε στην έκθεσή μας για να γνωρίσετε από κοντά την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει η εταιρεία μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Επίσης, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη γκάμα από πόρτες εσωτερικού χώρου και ασφαλείας, ξύλινα εξωτερικά κουφώματα γερμανικού τύπου, ντουλάπες (ανοιγόμενες – συρόμενες), αλλά και κουζίνες δικής μας κατασκευής, πάντα με σεβασμό στην αρχή της ποιότητας και με ανταγωνιστικές τιμές.

 Ταυτόχρονα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ειδική ξύλινη κατασκευή όπως σκάλες εσωτερικού χώρου, πέργκολες κ.τ.λ. αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή όπως μικροέπιπλα, βιβλιοθήκες κ.τ.λ.

 Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων εταιρειών από ηλεκτρικές συσκευές, πόμολα, νεροχύτες, μπαταρίες και λοιπά αξεσουάρ κουζίνας και ντουλάπας.

 

Υπηρεσίες

Διαπρέποντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών!

 

Η εταιρεία μας εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια διαπρέπει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της.

 

Συγκεκριμένα η εταιρεία μας σας παρέχει:

  • Εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα κουζίνας και ντουλαπών
  • Κατασκευή κουζινών δικής μας προέλευσης
  • Πόρτες εσωτερικού χώρου καθώς και ασφαλείας
  • Εξωτερικά κουφώματα γερμανικού τύπου (ξύλινα)
  • Ντουλάπες ανοιγόμενες – συρόμενες

 Αναλαμβάνουμε σαν εταιρεία την κατασκευή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, βιλών, Airbnb, καθώς και καταστημάτων).

   Τέλος αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ειδική ξύλινη κατασκευή  

    όπως σκάλες εσωτερικού χώρου, πέργολες, βιβλιοθήκες,   μικροέπιπλα.

Πιστεύουμε ότι μία λειτουργική, ποιοτική και κομψή κουζίνα, θα πρέπει να είναι προσιτή σε όποιον επιθυμεί να την έχει. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο κατασκευής, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για εσάς και τις οικογένειές σας αυτά που ονειρεύεστε. Για μας η κατασκευή κουζίνας είναι μία επένδυση και φροντίζουμε αυτή σας η επιλογή, να σας ανταμείβει για πολλά χρόνια ακόμα. Μέσα από την επιλογή κορυφαίων ελληνικών και ιταλικών επίπλων κουζίνας δίνουμε στο σπίτι σας την φινέτσα που ονειρεύεστε ευκολότερα από ποτέ.

 

Instagram:  keferlis homedesign

Facebook: keferlis Homedesign

facebook:  Σελίδα Κεφερλής Homedesign

Email:        keferlis@keferlis.gr 

http://keferlis.gr/

Έκθεση

Άργους 64
Κόρινθος
20 100
T: 27410 75005
F: 27410 75006

  Δείτε τις  πολύ μεγάλες προσφορές της έκθεσης

 

 

 

Κουζίνες

Ντουλάπες

 

 

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άργους 64 Κόρινθος  

Τηλέφωνο:
Ιστοσελίδα:

WebBanner_300x250