Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

φιλιππατος1-1-7

 

 

Η εταιρεία «Κέντρο Τζακιών και Σομπών Φιλιππάτος» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1969 από τον Φιλιππάτο Παντελεήμων. Το αντικείμενο της επιχείρησης ήταν η κοπή και η επεξεργασία μαρμάρων, καθώς επίσης και η κατασκευή χτιστών τζακιών.

Το 2001 ο γιος του Ιωάννης τη διαδέχτηκε, και το αντικείμενο της επιχείρησης επεκτάθηκε στα ενεργειακά τζάκια και στις ενεργειακές σόμπες.

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας γύρω από το τζάκι, το ήθος των ανθρώπων που συμμετέχουν  και η ειλικρίνεια  που τους διέπει στην σχέση τους με τους πελάτες,  βοήθησε την επέκταση και  την ενασχόληση της με ένα αντικείμενο που το αγάπησαν πολύ: το Ενεργειακό Τζάκι.

Μελετούν και λαμβάνουν  σοβαρά υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει ο κάθε πελάτης .

Πάντα με σεβασμό και φιλική διάθεση, προσπαθούν  , εξυπηρετούν και δίνουν λύσεις  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με το τζάκι και τη σόμπα. Η ποιότητα της δουλειάς τους ,  επιβεβαιώνεται  καθημερινά από τους πελάτες τους που προέρχονται από όλη την Ελλάδα.

Είναι ενήμεροι σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τα προϊόντα που έχουν σχέση με την θέρμανση, γιαυτό και συμμετέχουν  συχνά σε διάφορες εκθέσεις του είδους. Συνεργάζονται με πολλές εταιρείες,  εγχώριες και του εξωτερικού, με κύριο μέλημα  είναι να έχουν  ετοιμοπαράδοτα προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις θερμαντικές ανάγκες κάθε σπιτιού.

Τα προϊόντα της εταιρείας μπορεί να τα βρει κανείς και στην ηλεκτρονική σελίδα της Επιχείρησης που είναι εδώ http://tzakiasompes.gr , καθώς και στα τρία καταστήματα που υπάρχουν στην Κόρινθο, Αθήνα και Κεφαλλονιά.

Δείτε φωτογραφίες με τα προϊόντα και τις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν

 

Καταγραφή

 

Οικονομικές λύσεις:

 

Καταγραφή

 

 

tapia-φιλιππατος-banner-σομπες-τζακια-ξυλοσομπες-ενεργειακα-οικονομικες-φθηνες-510x568

Ξυλόσομπες – Tapia 7KW  €250.00

Καταγραφή

Καταγραφή

Καταγραφή

Καταγραφή

Καταγραφή

Καταγραφή

Περισσότερα εδώ

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κόρινθος Πατρών 29

Συντεταγμένες:

35.36443132390351, 24.4407395041203

Τηλέφωνο:
Email:

-

Ιστοσελίδα:

WebBanner_300x250