Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

webkorinthos.tsotos.

H εταιρεία Β.ΤΣΩΤΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1963 με έδρα την Δ.Αγορά Κορίνθου.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση του δραστηριοποιείται στο χώρο 50 χρόνια καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία του Νομού στην τροφοδοσία και εμπόριο φρούτων και λαχανικών.

Η εταιρεία έχει πλέον προχωρήσει σε ακόμα πιο καινοτόμες και αποδοτικές συνεργασίες, εμπορευόμενη (χάρη στην τεχνογνωσία και τον σύγχρονο στόλο που διαθέτει) προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητά, αλλά και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές τους, καθώς προτεραιότητα της είναι πάντα το συμφέρον του καταναλωτή.

Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προσφέρουν την καθημερινή τροφοδοσία με ολόφρεσκα προϊόντα σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, οπωροπελεία, καφετέριες, catering, κατασκηνώσεις.

ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Το 2010 ο Βασίλειος Τσώτος μετέφερε την Εταιρεία σε νέες ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ποσειδωνίας όπου μαζί με τους Υιούς Γιάννη και Παντελή συνεχίζουν να αναπτύσσουν την δουλειά.

ΤΗΛ. 2741 111516

ΦΑΞ 2741111516

e-mail: info@tsotosfruits.gr

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
www.tsotosfruits.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!

τσ τσσ

tomatos2 product9 product10 product11 product12 product13 tomatos1 product8 product7 product6 product5 product4 product3 product2 product1 egkatastaseis_2 egkatastaseis_1 11 tsotos_main_page

WebBanner_300x250