Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ..ΝΕΟ

Σταθμός στα δεδομένα του εκπαιδευτικού χώρου στην πόλη μας, από τη δημιουργία τους μέχρι και σήμερα τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης των καθηγητών Γιαννίκου Βασιλείου και Παπαντωνίου Δημητρίου υπήρξαν πρωτοπόρα σε ό,τι αφορά τα εκπαιδευτικά δρώμενα. Βοήθησαν ουσιαστικά τους μαθητές τους και συνετέλεσαν στην επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα Aνώτατα Eκπαιδευτικά Iδρύματα, αποδίδοντας στην τοπική κοινωνία εκατοντάδες επιτυχημένους επιστήμονες και επαγγελματίες.

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκαν, στόχος των καθηγητών του που αξιολογούνται καθημερινά στην τάξη,  ήταν να παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους μαθητές τους, σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, με την πολυετή εμπειρία τους αλλά και  την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Μέσα από την ομάδα τους, συνδυάζοντας την όρεξη για δουλειά με την συσσωρευμένη εμπειρία,  συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνικοποίηση του μαθητή και προετοιμασία του ακαδημαϊκού πολίτη για την ένταξή του στην κοινωνία.

Παρέχονται στον μαθητή ολοκληρωμένη εκπαιδευτική υποστήριξη αλλά και οι απαραίτητες πληροφορίες που του χρειάζονται για τα προγράμματα σπουδών των σχολών που τον ενδιαφέρουν ή οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία έχοντας διαρκή επικοινωνία και προσωπική επαφή μαζί του αλλά και με την οικογένειά του.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η οργάνωση, η μέθοδος , η επάρκεια, η κατάκτηση των στόχων των παιδιών σας και τελικά η επιτυχία τους,  οι καθηγητές κ. Γιαννίκος Βασίλειος και Παπαντωνίου Δημήτριος  σας  περιμένουν να συζητήσετε και να βρείτε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για τα παιδιά σας.

 

Ερμού 24

Κόρινθος

Τηλ. 27410 85424

lakmits@gmail.com

WebBanner_300x250