Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΙΑΣΕΡΑΝΗΣ

Η σχολή οδηγών ΓΙΑΣΕΡΑΝΗΣ δημιουργήθηκε για να προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις στους νέους οδηγούς  χρησιμοποιώντας αναμφίβολα την τεχνολογία ως πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο.

Στην σχολή  θα λάβετε όλες τις  απαραίτητες γνώσεις γρήγορα, οικονομικά και με 100% επιτυχία. Γνωρίστε τον εκπαιδευτικό μας στόλο και χρησιμοποιείστε  τα πλέον σύγχρονα εποπτικά και ηλεκτρονικά μέσα για να μάθετε ασφαλή οδήγηση. …

Λίγα λόγια για τη Σχολή Οδηγών ΓΙΑΣΕΡΑΝΗΣ:

Είναι μια ομάδα Εκπαιδευτών-συνεργατών, παθιασμένοι με την Οδική Ασφάλεια.

Η σχολή ιδρύθηκε το 1987 από τον εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών Γιασεράνη Mιχαήλ του Γεωργίου, ο οποίος με υπέρμετρο ζήλο και υπευθυνότητα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων όσων εκπαιδεύτηκαν σε αυτή τη σχολή.

Από την ίδρυση της σχολής μέχρι και σήμερα καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια από τις ποιο οργανωμένες και σύγχρονες σχολές στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.το 2005 επεκταθήκαμε και στο δερβένι κορινθίας. Αυτή τη στιγμή η σχολή, αποτελείται από 2 έμπειρους εκπαιδευτές και αρκετούς συνεργάτες στο Ξύλοκαστρο στο Δερβένι και στην Κόρινθο, οι οποίοι υποστηρίζονται με συνεχή εκπαίδευση, και όλοι μαζί έχουν ως στόχο δύο βασικές αρχές του ιδρυτή της σχολής:

1. Σωστή εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια
2. Σημασία στη λεπτομέρεια.

Ιστορικό

Η Σχολη Οδηγών Γιασεράνης ιδρύθηκε το 1987 από τον Γιασεράνη Μιχάλη στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Η πορεία της σχολής υπήρξε αλλά και συνεχίζει να είναι ανοδική. Ο αριθμός όλων όσων εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στην συγκεκριμένή Σχολή διαρκώς αυξάνεται. Η αύξηση αυτή είναι άμεση αναγνώριση και επιβεβαίωση για το μεράκι του δημιουργού της καθώς και τις γνώσεις, τη θέληση και το υψηλό επίπεδο όσων τον πλαισιώνουν.
Όραμα και στόχος της σχολής “Γιασεράνης” είναι η εκπλήρωση μιας από τις πιο ουσιαστικές ανάγκες του σήμερα, Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ


Συμβουλές Οδήγησης
Υπηρεσίες

Διπλώματα Οδήγησης

Ειδικές Άδειες

Εξετάσεις Υποψήφιων

Eco-Driving

Χρήσιμα Έντυπα

Αυτοκινητιστικές Υποθέσεις

ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

Τα κέντρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης Οδηγών, είναι διαμορφωμένα με τις πλέον σύγχρονες προσεγγίσεις και εκτός από τα βασικά, περιλαμβάνουν:

  • P.C. Για την Αυτοαξιολόγηση – κατάρτιση των οδηγών
  • Σημειώσεις μαθημάτων
  • CD Rom με τις σειρές μαθημάτων και τα τεστ.
  • Δυνατότητα για on-line εκπαίδευση

Περισσότερα:

http://www.giaseranis.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB/%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82

 

Αυτοκινητιστικές Υποθέσεις

Αν θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία του περίμενε στην ουρά…αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν για λογαριασμό σας οτιδήποτε έχει σχέση με υποθέσεις σας που αφορούν το Υπουργείο Συγκοινωνίας. Ενδεικτικά:

Άδεια κυκλοφορίας επιβατηγού αυτοκινήτου ή επιβατικής μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης

Άδεια κυκλοφορίας επιβατηγού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης και μοτοσικλέτας με αριθμό (μεταβίβαση)

Αντικατάσταση πινακίδων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών λόγω κλοπής ή απώλειας ή φθοράς ή καταστροφής τους

Χορήγηση αντιγράφου άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής

Νικολοπούλου 13 – Ξυλόκαστρο Κορινθίας


drive@giaseranis.gr
27430 25677 | 27430 23952 | 27430 32221 (Δερβένι)
Μιχάλης: 6977 350899 – Χρήστος: 6978 779822
http://www.giaseranis.gr

λγ giaseranis_small 6 5 4 3 2 1 Καταγραφή

 

WebBanner_300x250