Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

gkr neo

Εξειδίκευση στην Εντατική νεογνών

Με άριστη επιστημονική εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία, η Παιδίατρος – Νεογνολόγος Γκρούτση – Γερογιάννη Όλγα, προσφέρει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες στο χώρο της παιδιατρικής.

Καλύπτει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όλο το φάσμα των ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα της παιδιατρικής-νεογνολογίας. Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της, είναι σε θέση να προσφέρει επιστημονική και έγκυρη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Η παιδίατρος προσφέρει έγκυρες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σχετικές με τη συμβουλευτική νέων γονέων, την παρακολούθηση νεογνών, το θηλασμό και την ψυχοκινητική και σωματική εξέλιξη των παιδιών και των βρεφών.
Αναλαμβάνει την υπεύθυνη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων στο ιατρείο της στην Κόρινθο, σε ένα άρτια εξοπλισμένο, σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον,  ενώ στόχος της παιδιάτρου Γκρούτση-Γερογιάννη Όλγας είναι η σωστή ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη όλων των γονέων, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα στα παιδιά τους.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο και επικοινωνήστε  μαζί της, για να κλείσετε ραντεβού.

 

Αποστόλου Παύλου 44, Κόρινθος

Τηλέφωνο: 27410 25511
Κινητό: 6937395803

e-mail: olgagroutsi@yahoo.gr

WebBanner_300x250