Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

EUROMEDICA.

Το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA ΚΟΡΙΝΘΟΥ διαθέτει άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια και υπερσύγχρονα μηχανήματα ώστε να αναλαμβάνει όλες τις συνήθεις αλλά και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις. Λειτουργεί από το 1993, ενώ από το 2008 είναι ενταγμένο στο δίκτυο της Euromedica. Συνεργάζεται με ιατρούς όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων εξυπηρετώντας περισσότερους από20.000 ασθενείς κατά μέσο όρο ετησίως.

korinthou

 

Όμιλος Euromedica

Η φιλοσοφία μας

filosofia-04

Αυτό που κάνει τη Euromedica να ξεχωρίζει σε όλη της την πορεία, είναι η προσήλωση  στις αξίες που διέπουν τη δραστηριότητά μας:

Καινοτομία: που στην ιατρική μεταφράζεται σε νέες θεραπείες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ώστε να παρέχουμε πιο σύγχρονες, αξιόπιστες, ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας.

Ανθρωπισμός: ώστε κάθε ασθενής να νοσηλεύεται με ευαισθησία και με γνώμονα τις αρχές του ανθρωπισμού που διέπουν την ιατρική επιστήμη, αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό.

Ποιότητα: στις υπηρεσίες που παρέχουμε η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιατρική αυθεντία, την άριστη φιλοξενία και τον κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εξέλιξη:  σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο μέσω της ανάπτυξης του δικτύου μας, των θεραπευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και τη βιωσιμότητα της Euromedica μέσα από την ανάπτυξη προσοδοφόρων έργων.

Σεβασμός: προς τον άνθρωπο, αντιμετωπίζοντας κάθε ασθενή μας με αξιοπρέπεια και εμπιστευτικότητα, ως ξεχωριστό άτομο με ιδιαίτερες αγωνίες, ανάγκες και δικαιώματα, αλλά και προς τους ιατρούς μας και τους εργαζομένους μας που με επαγγελματισμό και ανθρωπιά καθιστούν τη Euromedica κορυφαία δύναμη στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.

 

Στρατηγικοί στόχοι

str_stoxoi

Η Euromedica είναι ένας μεγάλος ιατρικός όμιλος με γερά θεμέλια και ανήσυχο πνεύμα. Προσπαθούμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, να επενδύουμε στην τεχνογνωσία μας και, κυρίως, να ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας. Στο πλαίσιο αυτό, οι βασικοί εταιρικοί μας στόχοι είναι:

  • Η είσοδος και εδραίωση σε νέες γεωγραφικές αγορές, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας διεθνών προδιαγραφών
  • H δημιουργία ισχυρών θεμελίων για τη μελλοντική μας δραστηριότητα και την επιχειρηματική μας βιωσιμότητα, εντός και εκτός Ελλάδος
  • H διατήρηση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών Υγείας που παρέχουμε, χωρίς να ανατρέπουμε την ισορροπία της κοστολογικής μας πολιτικής
  • H διαρκής βελτίωση της τεχνογνωσίας και της ιατρικής εξειδίκευσης στις μονάδες μας αλλά και η διεύρυνση του φάσματος των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

****************

Τα 47 Διαγνωστικά Κέντρα της Euromedica αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά του δικτύου του Ομίλου, εξυπηρετώντας χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο. Η οργάνωση, η τεχνογνωσία και η εμπειρία που εγγυάται το όνομά μας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρέχεται όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων, καθιστούν τη Euromedica πρώτη επιλογή για τους ιδιώτες αλλά και τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη, τόσο για δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς, όσο και για τις
ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ:

Πρόληψη

 prolipsi

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Η προληπτική ιατρική στοχεύει στη διατήρηση της καλής υγείας και την αποτροπή πιθανών ασθενειών. Συνδυάζοντας έναν υγιή τρόπο ζωής με ένα συνεπές πρόγραμμα εξετάσεων και σωστή αγωγή υγείας, κάνουμε το σημαντικότερο βήμα για μία καλύτερη ζωή, αλλά και την έγκαιρη διάγνωση μίας ασθένειας. Η προληπτική ιατρική μπορεί να περιλαμβάνει εμβολιασμούς, τσεκ απ (check-up), εργαστηριακές και μικροβιολογικές εξετάσεις (αίματος, ούρων, χοληστερίνης, σακχάρου, τεστ PAP κλπ), ακτινογραφίες και άλλες απεικονίσεις ή άλλες εξετάσεις.

Η Euromedica διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διαγνωστικών κέντρων και κλινικών που είναι άρτια εξοπλισμένα για να καλύψουν κάθε είδους προληπτικές εξετάσεις ή αγωγές σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ αλλά και όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.  Σας συστήνουμε να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας, πριν προβείτε σε οποιουδήποτε είδους προληπτική ή θεραπευτική αγωγή, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει και θα σας παραπέμψει να κάνετε τις κατάλληλες  για εσάς προληπτικές εξετάσεις.

“Το 70% το ασθενειών μπορούν να αποφευχθούν χάρη στη σωστή πρόληψη σε συνδυασμό με υγιεινό τρόπο ζωής”.

Διάγνωση

 diagnwsi

Η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση είναι κομβικής σημασίας για την εφαρμογή της πιο αποτελεσματικής θεραπείας.  Η διάγνωση πραγματοποιείται μόνο από ιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό με βάση τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα των απαραίτητων εξετάσεων.

Τα Διαγνωστικά Κέντρα της Euromedica αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του δικτύου Euromedica, εξυπηρετώντας χιλιάδες ασθενείς σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο με τη δυνατότητα να παρέχουν όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων.

H Euromedica παρέχει τη δυνατότητα για διαγνωστικές εξετάσεις με κορυφαία αξιοπιστία σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ και τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Στις μονάδες μας πραγματοποιούνται οι συνηθισμένες αλλά και οι πιο εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις, όπως γενική αίματος, εξετάσεις θυρεοειδούς, ακτινογραφίες, υπέρηχοι κλπ με την εγγύηση της εμπειρίας, της οργάνωσης και του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού της Euromedica.

“Σύμφωνα με τις έρευνες όσοι θέτουν την υγεία τους σε προτεραιότητα έχουν 54% περισσότερες πιθανότητες να λάβουν έγκαιρη διάγνωση”.

Θεραπεία

 apotherapeia

Για τη Euromedica, η θεραπευτική διαδικασία υλοποιείται με προσήλωση και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες και την προσωπικότητα κάθε ασθενούς. Αντιμετωπίζουμε με αίσθημα ευθύνης την αγωνία και τις ελπίδες των ασθενών που λαμβάνουν θεραπεία στις ιατρικές μας μονάδες, αλλά και των οικογενειών τους, που στέκονται δίπλα τους.

Στις εξειδικευμένες μονάδες μας παρέχεται η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, με την παρακολούθηση από τους διακεκριμένους ιατρούς της Euromedica και με τη φροντίδα του άρτια εκπαιδευμένου νοσηλευτικού προσωπικού.

“Όσοι είναι επιμελείς στην παρακολούθηση της υγείας τους, έχουν 65% περισσότερες πιθανότητες να λάβουν εγκαίρως την κατάλληλη βοήθεια από το θεράποντα ιατρό τους”.

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

 nosokomeiaki

Οι νοσοκομειακές μονάδες της Euromedica παρέχουν κορυφαία ιατρική φροντίδα και περίθαλψη, με τη δέσμευση και το αίσθημα ευθύνης που χαρακτηρίζει τον Όμιλο σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητάς του. Η Euromedica συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥαλλά και τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, καλύπτοντας όλο το εύρος των ασθενειών και αναγκών νοσηλείας.

Στα νοσοκομεία της Euromedica περιλαμβάνονται όλα τα τμήματα και οι ειδικότητες που απαιτούνται για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες Υγείας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στις ιατρικές μονάδες μας λειτουργούν Τμήματα Γενικής Παθολογίας, Μαιευτικά- Γυναικολογικά, Καρδιολογικά, Ορθοπεδικά, Πνευμονολογικά, Νευρολογικά Τμήματα, Χειρουργικά Τμήματα όλων των ειδικοτήτων, Παιδιατρικά, εξειδικευμένες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), Ογκολογικά Τμήματα και Χημειοθεραπείας, καθώς και Τμήματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Γυναικολογική Ιατρική & Μαιευτική

 maieutiki

Οι ανάγκες της Υγείας της Γυναίκας, απαιτούν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και υποδομές, που θα ανταποκρίνονται με συνέπεια και εξειδίκευση σε κάθε περίπτωση. Από την εφηβεία μέχρι την Τρίτη ηλικία, κάθε γυναίκα χρειάζεται την υποστήριξη, συμβουλή ή φροντίδα των ειδικών ιατρών και νοσηλευτών γυναικολογίας, μαιευτικής ή γονιμοποίησης στις διαφορετικές περιόδους της ζωής της.

Οι γυναικολογικές και μαιευτικές μονάδες της Euromedica, όπως και οι εξειδικευμένες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τα διαγνωστικά μας κέντρα, παρέχουν υψηλής ποιότητας φροντίδα στις γυναίκες, μέσω υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής, θεραπείας ή διαχείρισης ιατρικών θεμάτων κάθε είδους. Διαθέτουμε ένα φιλικό περιβάλλον και αντιμετωπίζουμε κάθε γυναίκα που έρχεται στις μονάδες μας με ζεστασιά και επαγγελματισμό, ώστε να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε περίπτωση, από τον τακτικό ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο και το Τεστ PAP, την αντισύλληψη, τη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, φροντίδα κατά την εμμηνόπαυση, υπερήχους κάθε είδους, αλλά και τη θεραπεία ασθενειών από απλά γυναικολογικά περιστατικά μέχρι πιο εξειδικευμένα όπως ο καρκίνος του στήθους, του τραχήλου κλπ.

Αποκατάσταση και Αποθεραπεία

apokatastasi

Αποκατάσταση είναι η διαδικασία μέσα από την οποία το άτομο, που αναρρώνει από τραυματισμό ή ασθένεια, λαμβάνει θεραπεία ώστε να ανακτήσει σωστή λειτουργία και κινητικότητα των μελών του. Υπάρχουν διάφορες μορφές αποκατάστασης και αποθεραπείας, καθώς και εξειδικευμένα μηχανήματα υποστήριξης κατά τη θεραπεία.

Η Euromedica, συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ και παρέχει άριστη φροντίδα και υποστήριξη από τους ειδικευμένους φυσίατρους και το νοσηλευτικό προσωπικό στους ασθενείς που νοσηλεύονται σταΚέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας του Ομίλου. Στο ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον των Κέντρων της Euromedica, οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Στις μονάδες αποκατάστασης του Ομίλου Euromedica έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε άτομα με κινητικές αναπηρίες από παθήσεις όπως τετραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, ημιπληγία κλπ., από νοητική στέρηση, από παθήσεις του κυκλοφορικού, του αναπνευστικού, από κακώσεις τροχαίων ατυχημάτων, αθλητικές δραστηριότητες και εργατικά ατυχήματα, καθώς και ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις καρδιοχειρουργικές, ορθοπεδικές κλπ.

Πλαστική και Αισθητική Ιατρική

 plastic_surg

Η πλαστική χειρουργική είναι ένας ιατρικός κλάδος που έχει ποικίλες εφαρμογές, περιλαμβάνοντας τόσο την αισθητική και κοσμητική ιατρική, όσο και τις επανορθωτικές επεμβάσεις που αποκαθιστούν ή αναβαθμίζουν λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πλήρη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη.

Η Euromedica διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα Πλαστικής και Αισθητικής Ιατρικής που υποστηρίζονται πλήρως από τα υπόλοιπα τμήματα των μονάδων της, προκειμένου να καλύπτονται με τον καλύτερο τρόπο ανάγκες ασθενών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ορισμένες επανορθωτικές επεμβάσεις καλύπτονται από τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ιατρό σας.

Μονάδες Τεχνητού Νεφρού

nefro

Στις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, ασθενείς με χρόνια νεφρολογικά προβλήματα λαμβάνουν σωτήριες για τη ζωή τους θεραπείες αιμοκάθαρσης. Η Euromedica διαθέτει υπερσύγχρονες Μονάδες Τεχνητού Νεφρού που παρέχουν θεραπείες αιμοκάθαρσης και αιμοδιάλυσης με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με την παρακολούθηση από διακεκριμένους νεφρολόγους και ειδικευμένους νοσηλευτές.

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στους ασθενείς με αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας και ευαισθησία συμβάλλοντας κατά το μέγιστο δυνατό στην εξασφάλιση της ποιότητας ζωής τους. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και γνωρίζουμε ότι αποτελούμε κομμάτι της καθημερινότητας των ασθενών μας. Γι’ αυτό, φροντίζουμε ώστε τόσο οι εγκαταστάσεις όσο και οι άνθρωποί μας να δημιουργούν ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον το οποίο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη σχέσεων οικειότητας και αληθινών δεσμών.

Οι Μονάδες Τεχνητού Νεφρού συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη των θεραπειών που παρέχονται.

Ψυχική Υγεία

  psycological

Οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας περιλαμβάνουν τόσο τη νοσηλεία όσο και την παρακολούθηση των ασθενών. Αναλόγως των ειδικών συνθηκών και του είδους της πάθησης η θεραπεία μπορεί να αφορά στη νοσοκομειακή περίθαλψη του ασθενούς, την πραγματοποίηση συμβουλευτικών συνεδριών, τη φαρμακευτική αγωγή κλπ.

Οι μονάδες και τα τμήματα ψυχικής υγείας της Euromedica διαθέτουν ιατρούς όλων των σχετικών ειδικοτήτων που έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν την αγωγή εσωτερικών ή εξωτερικών ασθενών, σε συνεργασία και με τον ΕΟΠΥΥ.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:

Καταγραφή

 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 7:00 – 20:30

Σάββατο: 8:30-12:00

 

ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E.

Αποστόλου Παύλου 26  Κόρινθος, 20100

http://www.euromedica.gr/

 

Κοντινότερος Σταθμός Προαστιακού: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο: +30 27410 83777

Fax: +30 27410 84951

e-mail: tzanidakis@ioniamedical.gr /admin@ioniamedical.gr (CP)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ

13333 banners_feb_16-app_out banners_feb_16-offers banners_june_16-out banners_prostatis-out-01

banners_anamoni-out-01 diagnwsi pistopoiiseis_out euromedica_final_a_opsi-01 ionia_korinthos 12

WebBanner_300x250