Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

 

ΚΛΟΟΥΝ  «ΜΑΛΟΥ»

ΚΛΟΟΥΝ

ψυχαγωγία σε παιδικά πάρτυ, βαφτίσεις, σχολικά events κα.

 

Η κλόουν ΜΑΛΟΥ αναλαμβάνει να διασκεδάσει και να προσφέρει χαμόγελα σε οποιασδήποτε εκδήλωση (παιδικά πάρτυ, βαπτίσεις, σχολικά  events, προγράμματα σε  νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους).

Σε όποια περιοχή και να μένετε, είτε κάνετε το πάρτυ στο σπίτι σας ή σε κάποιο παιδότοπο ή εστιατόριο,  η κλόουν ΜΑΛΟΥ θα έρθει να σας διασκεδάσει και το πάρτυ σας να μείνει αξέχαστο στους μικρούς σας φίλους!!!

Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών το πρόγραμμα προσαρμόζεται και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες… από 1 έτους έως και 99!

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία απο κολπάκια, σκετσάκια, παραμύθια, κατασκευές και μιμήσεις η ΜΑΛΟΥ θα σας εντυπωσιάσει όλους αφού στόχος της είναι η σωστή ψυχαγωγία και διασκέδαση των παιδιών… μικρών και μεγάλων!

Η μεγάλη εμπειρία στον χώρο της διασκέδασης, το σκανταλιάρικο προσωπάκι με το τεράστιο χαμόγελο στην αστεία φατσούλα της, οι κωμικές εκφράσεις και το αμείωτο κέφι της θα δώσουν το κατάλληλο χρώμα που χρειάζεται η εκδήλωσή σας…

Καλέστε την για να γίνει το πάρτυ σας αξέχαστο στο τηλ.:

τηλ.6944137402  6943247740

Καταγραφή 1 Καταγραφή 2 Καταγραφή 4 Καταγραφή E

παιδικά-πάρτυ-προσφορές Easy-face-painting-2 11_3_2013_photo (3)_lg file facePaintingPLR παιδικο-παρτυ 40610-PAIDIKA-PARTY-PAIDIKA-PARTY-THESSALONIKI---KLOOYN---PAIDIKES-EKDILOSEIS-THESSALONIKI---POLYHROMA-XOTIKA-02 klooun-gia-party-48-460x460 file (1) file (2)

122

thumb_kidparty

WebBanner_300x250