Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

unnamed

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ είναι μία από τις πιο δυναμικές και ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες Εταιρείες στους τομείς της εκμετάλλευσης Λατομείων και παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος, με έδρα την Κόρινθο.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα διαθέτοντας λατομεία και μονάδες παραγωγής σκυροδέματος (μόνιμα και εργοταξιακά για την εξυπηρέτηση εκτέλεσης τεχνικών έργων), παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η συνεχής ανάπτυξη της Εταιρείας βασίζεται:

  1. στις συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες παραγωγής, διάθεσης και οργάνωσης
  2. στην πιστοποίηση και την καινοτομία, τόσο των προϊόντων, όσο και των διαδικασιών παραγωγής
  3. στα 40 χρόνια εμπειρίας

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ εγγυάται την ασφάλεια και ποιότητα των δημοσίων & ιδιωτικών έργων, στα οποία συμμετέχει.

————————————–

Κοινωνική Ευθύνη

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ στο πλαίσιο της εταιρικής της φιλοσοφίας και κουλτούρας για προσφορά στην κοινωνία που δραστηριοποιείται, διαθέτει στο ενεργητικό της ένα πλούσιο κοινωνικό έργο. Κύριοι άξονες ανάπτυξης του κοινωνικού έργου της εταιρείας είναι ο άνθρωπος, το περιβάλλον και ο πολιτισμός.

 

Δυναμική παρουσία

…σε όλα τα έργα υποδομής της Ελλάδας, ως κύριος προμηθευτής Σκυροδέματος & Αδρανών Υλικών

 

Προϊόντα

Επενδύοντας σταθερά σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ικανά να αντέχουν στο ιδιαίτερο σεισμογενές περιβάλλον της Ελλάδας.

 

 

————————————————

Οι Εταιρικές μας Αξίες οδηγούν κάθε μας βήμα με βασικούς άξονες:

• την Ασφάλεια & την Υγεία του Ανθρώπινου Δυναμικού

• τον σεβασμό προς τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Η φιλοσοφία μας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και η τήρηση των υποσχέσεων μας

• τον σεβασμό προς τις διαδικασίες, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη βέλτιστη λειτουργία της Εταιρείας μας

• τον σεβασμό στο περιβάλλον, πρωταρχικό στοιχείο της καθημερινής δραστηριότητας της Εταιρείας

• τον σεβασμό στην κοινωνία που μας δείχνει εμπιστοσύνη και μας επιτρέπει να επιτελούμε το έργο μας

• τον σεβασμό στην ιστορία – εμπειρία μας

• τη συνεχή βελτίωση τόσο του ανθρώπινου δυναμικού όσο και των διαδικασιών μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Όραμα

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο, στηριζόμενοι:

• στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος θα γνωρίζει ακριβώς το αντικείμενο εργασίας του και τα σημεία στα οποία θα χρειάζεται βελτίωση

• στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας την οποία θα ενστερνίζεται το ανθρώπινο δυναμικό στο σύνολο του και θα είναι περήφανο γι’ αυτή

• στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες

• στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας

 

Ποιότητα – Πιστοποίηση

Πιστοποίηση CE για τα Αδρανή Υλικά και ISO 9001:2008 για την παραγωγή Ετοίμου Σκυροδέματος

Η εξασφάλιση της Ποιότητας, αποτελεί βασικό στόχο και καθημερινή διαδικασία αφοσίωσης της ΛΑΡΣΙΝΟΣ, με σκοπό τη διαρκή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Η Εταιρεία έχει αποκτήσει πιστοποίηση CE για τα αδρανή υλικά που παράγονται στο λατομείο της, στην περιοχή Γκα Αθικιών Κορινθίας και πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008 για τον Σχεδιασμό, την Παραγωγή και τη Διάθεση Ετοίμου Σκυροδέματος.

Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία κατά OHSAS 18001:2007

Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι το πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των δραστηριοτήτων και της ευθύνης όλης της οργάνωσης συνολικά, τηρώντας τις κείμενες διατάξεις και απαιτήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Γι’ αυτό και η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. εγκατέστησε και πιστοποίησε Σύστημα για την Διαχείριση της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία κατά τις επιταγές του διεθνούς προτύπου OHSAS 18001:2007 για τον Σχεδιασμό, Παραγωγή και Διάθεση Έτοιμου   Σκυροδέματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Καινοτομία

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ επενδύοντας σταθερά σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό είναι σε θέση να διαθέτει προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης, βασισμένα στη φιλοσοφία ανάπτυξης για προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας (High Performance).

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Διαπερατό Σκυρόδεμα (Pervious Concrete)

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ διαθέτει την αποκλειστικότητα στο Διαπερατό Σκυρόδεμα (Pervious Concrete), ένα ανθεκτικό και υψηλού πορώδους Σκυρόδεμα, που επιτρέπει την εύκολη αποχέτευση του νερού στο έδαφος, με μηδενικές διαρροές. Με τον τρόπο αυτό, το νερό απορροφάται από τη γη χωρίς να προκαλεί ζημιές στο έδαφος.


GeoCrete (CLSM): Σκυρόδεμα Πλήρωσης Ορυγμάτων – Τάφρων
To GeoCrete (CLSM) είναι ένα υπέρρευστο τσιμεντοειδές μίγμα (υγροποιημένο επίχωμα) με σταθερότητα όγκου και ελεγχόμενα γεωτεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι σχεδιασμένο να περιέχει κατά κανόνα λεπτόκοκκα ή και χοντρόκοκκα αδρανή -τσιμέντο – ιπτάμενη τέφρα- χημικά πρόσθετα-νερό.


FillFloor: Η νέα πραγματικότητα στην εξομάλυνση εσωτερικών δαπέδων

Το FillFloor είναι έτοιμο υπέρρευστο τσιμεντοειδές μίγμα, «τσιμεντοκονίαμα», με σταθερότητα όγκου και ελεγχόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιείται ως έτοιμο αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα εξομάλυνσης εσωτερικών δαπέδων πριν την επίστρωση πλακιδίων, μαρμάρων ή άλλων επιστρώσεων.

 

Βραβεία – Διακρίσεις

2015 Απονομή Πιστοποιητικού Committed to Excellence στα «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015» της Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ πιστοποιήθηκε με EFQM Committed to Excellence (2 αστέρων) και παρέλαβε το πιστοποιητικό στο πλαίσιο απονομής των διακρίσεων στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης».

2010 Βράβευση από τον Όμιλο ICAP ως True Leader

Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ βραβεύτηκε ως μία από τις 51 επιχειρήσεις και ομίλους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο του θεσμού TRUE LEADERS που εγκαινίασε το 2011 ο Όμιλος ICAP.


2008 Τιμητική διάκριση «Commitment to Quality» από Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)
ως αποτέλεσμα:


1996 Διεθνές Βραβείο Ποιότητας για το Σκυρόδεμα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δαμασκηνού 35, Κόρινθος
Τ.Κ.: 201 00
Τηλέφωνο: 27410 83645
Fax: 27410 28030
Email: Larsinos@larsinos.gr

 

WebBanner_300x250