Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΚΡΑΒΑΣ

 

Η κινησιοθεραπεία είναι μία θεραπευτική μορφή φυσικοθεραπείας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση ποικίλων σωματικών προβλημάτων, ενώ παράλληλα διαθέτει και προληπτικές ιδιότητες. Βασικοί στόχοι της κινησιοθεραπείας είναι η αποκατάσταση της καλής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης, η βελτίωση των σωματικών αντοχών, η ενδυνάμωση των μυών αλλά και η σταδιακή απώλεια βάρους.

Η κινησιοθεραπεία, ως μέθοδος φυσικοθεραπείας, προτιμάται για τις θεραπευτικές τις ιδιότητες σε περιπτώσεις ασθενών που υποφέρουν από πόνους στον αυχένα, δισκοπάθεια, ατροφία μυών, πάρεση των άκρων, παχυσαρκία και χρόνιες καρδιολογικές και αναπνευστικές παθήσεις. Η μακρά λίστα των προβλημάτων στην αντιμετώπιση των οποίων μπορεί να συμβάλλει η κινησιοθεραπεία ακολουθείται και από έναν ευρύ κατάλογο μεθόδων που χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα πάντα με τη διάγνωση του θεράποντος ιατρού, ο ασθενής πρέπει να ξεκινήσει κάποιες εξατομικευμένες ασκήσεις με τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή – κινησιοθεραπευτή  ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.ΓΚΡΑΒΑ που θα ασκήσει την κατάλληλη θεραπεία ώστε να αντιμετωπιστεί σωστά το οποιοδηποτε σωματικό πρόβλημα, διότι τόσο οι φυσικοθεραπευτικές όσο και οι κινησιοθεραπευτικές μέθοδοι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπευτικής αποκατάστασης.

ΔΕΚΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟ, Ι.Κ.Α., Ο.Α.Ε.Ε. (Τ.Ε.Β.Ε.-Τ.Σ.Α.-Τ.Α.Ε.) ΤΥ.Δ.Κ.Υ.

 

Μικράς Ασίας 1α –  Κόρινθος

Τηλ. 27410 71577

Κιν. 6947 372773

WebBanner_300x250