Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΙΤΣΑ ΝΕΟ

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΙΤΣΑ παρέχει άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με προγράμματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών και μαθήματα σε όλα τα επίπεδα από junior έως proficiency χρησιμοποιώντας  σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό ταυτόχρονα με Νέες τεχνολογίες.

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΙΤΣΑ είναι Εξειδικευμένο Κέντρο Αγγλικής γλώσσας στην Αρχαία Κόρινθο που διδάσκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνον την Αγγλική γλώσσα – και αυτό το κάνει  να ξεχωρίζει.

Εκτός της εξειδίκευσης είναι πολύ σημαντικό η προσωπική φροντίδα και το ενδιαφέρον που έχουν στην υλοποίηση των προγραμμάτων που ακολουθούν αφού στόχος του Κέντρου  είναι η πραγματική γνώση και η αγάπη για την Αγγλική γλώσσα.

Για τους μικρούς μας φίλους μπαίνουν οι βάσεις για την σωστή εκμάθηση της γλώσσας, αλλά και για τον ενήλικα ή φοιτητή ή αυτόν που θέλει να ξαναθυμηθεί τα Αγγλικά του, διαθέτουν προγράμματα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας προκειμένου να αποκτήσετε το πτυχίο που χρειάζεστε στον χρόνο που εσείς θέλετε, προσφέροντας πάντα την ποιότητα σπουδών που αναζητάτε.

Η εξειδίκευση στην Αγγλική γλώσσα και η μακρόχρονη εμπειρία  εγγυάται την δική σας επιτυχία!

 

Aρχαία Κόρινθος

Τηλ. 27410 31268

κιν. 6974 009457

vasilikipitsa@hotmail.com

WebBanner_300x250