Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

σιακ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟ…

Η Εταιρεία  Σιακωτός Παναγιώτης – Κατασκευή & Εμπόριο Τζακιών – αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με εταιρίες που διαθέτουν προϊόντα θέρμανσης πιστοποιημένα και πρωτοποριακά για την ελληνική αγορά, με κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη απόδοση, την ασφάλεια, την αισθητική και την ποιότητα, προσφέροντας σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις σε τζάκια, επενδύσεις τζακιών και διακοσμήσεις καθώς και ενεργειακά τζάκια ξύλου – αερίου καλοριφέρ.

Κριτήριο ικανότητας της ενεργειακής εστίας για ενεργειακά τζάκια είναι η απόδοση και όχι η ονομαστική ισχύς. Η απόδοση της ενεργειακής εστίας εξαρτάται από την ικανότητα της να μετατρέπει σε θερμότητα τη συνεχόμενη ενέργεια του ξύλου. Όσο η απόδοση είναι υψηλή, τόσο η θέρμανση της εστίας είναι οικονομική και ικανή.

 

Ενεργειακά τζάκια ξύλου – αερίου – καλοριφέρ από τους αξιόπιστους κατασκευαστές :

6-1_thumb

  • DOVRE    μαντεμένια τζάκια και σόμπες επι 85 συναπτά έτη  στην Νορβηγία.

Πήρε το όνομα της από ένα βουνό βόρεια του Όσλο, σε θερμοκρασίες που πολλές φορές φθάνουν και τους -20 βαθμούς η dovre απέδειξε την ποιότητα και τις αποδόσεις των προϊόντων της, κερδίζοντας όχι μόνο τις αγορές της Ευρώπης αλλα και της Αμερικής , Αυστραλίας και Ιαπωνίας .

Tα τζάκια της DOVRE κατασκευάζονται αποκλειστικά από καθαρό μαντέμι στις τελειότερες χυτόπρεσες της Ευρώπης με την πιο σύγχρονη ρομποτική τεχνολογία .

6-0_thumb

  • SUPRA ιδρύθηκε το έτος 1878 με έδρα το OBERNAI της Γαλλικής Αλσατίας δίπλα στο Στρασβούργο, σχεδιάζει και κατασκευάζει εστίες θέρμανσης με ξύλα με δυνατότητα ανταπόκρισης σε πάσης φύσεως ανάγκες.
    Στα προϊόντα της συμπεριλαμβάνονται ενεργειακές εστίες μεγάλης απόδοσης και οικονομίας, ξυλόσομπες παραδοσιακές και μοντέρνες, ενεργειακά μεταλλικά τζάκια και ενεργειακές εστίες αναβάθμισης παραδοσιακών τζακιών.

Η εξαιρετική απόδοση (70% – 80%) των εστιών SUPRA μπορεί να μειώσει την κατανάλωση του ξύλου στο 50% σε σχέση με το παραδοσιακό τζάκι. Οι εστίες SUPRA είναι κατασκευασμένες να συνδυάζουν την υψηλή απόδοσή με τη μεγάλη χρονική διάρκεια διατήρησης της, εξασφαλίζοντας την θέρμανση μεγάλων ενιαίων χώρων.

 

  • CHEMINEES PHILLIPE Ο πρώτος κατασκευαστής Ενεργειακών Τζακιών στην Ευρώπη

detroit-2-110350 boston-2-110306 mulhouse-110535

 

 

  • FABRILOR DECO

Ενεργειακές μαντεμένιες εστίες Γαλλικής προέλευσης  κατασκευασμένες εξολοκλήρου από χυτοπρεσαριστό μαντέμι.. Μεγάλες αποδόσεις, με φυσική ροή και δυνατότητα διανομής του ζεστού αέρα σε όλο το σπίτι.

Καταγραφή

Επίσης μπορείτε να βρείτε όλα τα εξαρτήματα και παρελκόμενα υλικά όλων των προϊόντων μας, όπως θερμάστρες ξύλου ή πέλλετ, λεβητών στερεών βιοκαυσίμων, καθώς και   όλα τα απαραίτητα υλικά για την εγκατάσταση, κατασκευή & επένδυση του ενεργειακού σας τζακιού, όπως μονωτικά, ανοξείδωτους καπνοδόχους, περσίδες,  στην καλύτερη ποιότητα και των απαραίτητων προδιαγραφών.

Η εταιρία  Σιακωτός Παναγιώτης – Κατασκευή & Εμπόριο Τζακιών  διαθέτει ειδικευμένους veline-dordogne-212003τεχνίτες που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και συσκευών καύσης αλλά και για την διακόσμηση τζακιών, με υλικά πάσης φύσεως, όπως πέτρα, μάρμαρο, γρανίτη κλπ, σε σχέδια και στυλ του δικού σας γούστου..

Απολαύστε ποιότητα και τιμές που μόνο  στην.. Σιακωτός Παναγιώτης – Κατασκευή & Εμπόριο Τζακιών… μπορούν να σας προσφέρουνε..

Αρχαία Κόρινθος – Κρητικά

τηλ. 27410 23249

κιν. 695 591 7991

orfeo-vague-100781

WebBanner_300x250