Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%83-%ce%bd%ce%b5%ce%bf

 

Στο κατάστημα εσωρούχων – πυζαμών   ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Β. τα προϊόντα   καλύπτουν όλη την ηλικιακή γκάμα-παιδικά-γυναικεία-ανδρικά. Εκτός απο εσώρουχα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πυτζάμες, κάλτσες-καλσόν σε κλασσική και μοντέρνα γραμμή, σχέδια που συνεχώς ανανεώνονται.
Η φινετσάτη γραμμή των επώνυμων προϊόντων του καταστήματος, ικανοποιεί τις ιδιαίτερες στιγμές σας  με σχέδια προσεκτικά επιλεγμένα από άριστα υλικά, σχεδιασμένα να σας ταξιδεύουν στον κόσμο της φαντασίας…
Μετά την πρώτη γνωριμία σας με το κατάστημα, οι προσιτές τιμές, ο σεβασμός προς τον πελάτη και η άμεση εξυπηρέτηση σας,   το καθιστούν στην κορυφή των προτιμήσεων σας!

Επώνυμα εσώρουχα για  όλες τις ώρες:

Αποτέλεσμα εικόνας για triumph international logo

Από σαγηνευτικά εσώρουχα, μέχρι αθλητικά σουτιέν με τις τελευταίες τεχνολογίες. Από νεανικά fashion styles, μέχρι αντρικά και από τα πιο άνετα, μέχρι τα πιο εμπνευσμένα. Αυτά τα εσώρουχα συμπεριλαμβάνονται στα brands που υπάρχουν στο κατάστημα εσωρούχων – πυζαμών ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Β. κάτω από την ομπρέλα της Triumph, η οποία προσφέρει ποιότητα και μόδα, σε γυναίκες και άντρες.

Ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο της Triumph! Μοναδικά σαγηνευτικά εσώρουχα, από τα καλύτερα υφάσματα, ειδικά για κάθε περίσταση. Παρέχουν κομψότητα και απόλυτη εφαρμογή.
Σχετική εικόνα To sloggi αποτελεί το καθημερινό και μοντέρνο εσώρουχο. Χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των υφασμάτων του και μοναδική του εφαρμογή.

 

Σχετική εικόνα Μια εταιρεία με ελληνικό όραμα, και δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία που έγινε συνώνυμη με την ποιότητα στο εσώρουχο, με προϊόντα που, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχουν φορεθεί και αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές, δημιουργώντας τη διαχρονική μόδα Palco. Η PALCO μετά από συνεχόμενες στρατηγικές κινήσεις, συνεργασίες και επενδύσεις σε Τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζει την ποιότητα, την αντοχή και την αισθητική των προϊόντων της στα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα και συνεχίζει την πορεία της, κρατώντας πάντα ζωντανό το motto που της χάρισε την επιτυχία μέχρι σήμερα : «Απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή και στις ανάγκες του».

 

Το κατάστημα εσωρούχων –  πυζαμών ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Β.  επιλέγοντας τα πιο ποιοτικά και επώνυμα εσώρουχα και πυζάμες διασφαλίζει στους πελάτες του προϊόντα υψηλής αισθητικής, σε υπέροχα σχέδια, απαλά, με τέλεια εφαρμογή που αντέχουν στον χρόνο.
Και όλα αυτά με την ιδανική σχέση ποιότητας τιμής που κάνει τα προϊοντα  προσιτά σε κάθε καταναλωτή.

 

Διεύθυνση: Πυλαρινού 62, Κόρινθος 201 00

Τηλέφωνο: 2741 027333

 

unnamed unnamed-2 unnamed-3 unnamed-1 unnamed-4

unnamed-5 unnamed-6 unnamed-7

WebBanner_300x250