Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

images-4
Στο Κέντρο της Κορίνθου βρίσκεται ένα φροντιστήριο που  εξειδικεύεται απόλυτα στην εκμάθηση των φιλολογικών μαθημάτων και έχει ταυτίσει το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες.

Πρόκειται για το Φροντιστήριο – ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Ι.

Με οργάνωση και συνέπεια, το φροντιστήριο αναδεικνύεται σε πολύτιμό αρωγό του μαθητή που θέλει μία αξιόπιστη υποστήριξη για την προετοιμασία του στα φιλολογικά μαθήματα είτε πρόκειται για αυτά της θεωρητικής κατεύθυνσης είτε για γενικής παιδείας. Επιπλέον, τα δίδακτρα κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα, ώστε κάθε βαλάντιο να έχει πρόσβαση στη φροντιστηριακή διδασκαλία υψηλού επιπέδου.

Στο φροντιστήριό μας  πιστεύουμε ακράδαντα πως μόνο με σκληρή και προγραμματισμένη δουλειά, αίσθημα ευθύνης και συνεχή εγρήγορση υλοποιούνται οι στόχοι που μαζί με εσάς θέτουμε.

Με κατευθυντήριους άξονες την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, λειτουργούμε με ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα. Το οργανωτικό αυτό σχήμα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνεργασία των μαθητών, δίνει τη δυνατότητα για ουσιαστική προσέγγιση του μαθητή εξατομικεύοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες του, χωρίς όμως να καταλήγει στη μονομέρεια του ιδιαίτερου μαθήματος – επιτρέπει την ανάδειξη στο έπακρο των δυνατοτήτων τους και οδηγεί με ασφάλεια στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

leyko-fonto

 

WebBanner_300x250