Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

 

5555

Η ιστορία του εστιατορίου , ξεκίνησε το 1928 από τον Περίανδρο Αθανασόπουλο ιδρυτή της μακράς οικογενειακής πορείας, φτάνοντας πια μέχρι και σήμερα στα χέρια του συνονόματου εγγονού.

5555

Η μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση είχε ως κλειδί για την επιτυχία, τα πάντα φρέσκα και υγιεινά υλικά, που προέρχονται από την τοπική ελληνική Γή. Προϊόντα τα οποία προέρχονται και από τα χέρια της ίδια της οικογένειας.

10

Η επιβράβευση όλου αυτού του προσωπικού αγώνα έρχεται το 2007 όταν το εστιατόριο αποκτά το «Σήμα της Ελληνικής Κουζίνας», μια ιδιαίτερη πιστοποίηση που δίδεται από τον ΕΟΤ.

Το εστιατόριο “Περί Ανέμων”  από τότε κοσμεί τις διεθνείς λίστες του ΕΟΤ, προβολής της Ελληνικής Κουζίνας και του Ελληνικό Τουρισμό.

12
Ένας ατμοσφαιρικός χώρος  με έντονη προσωπικότητα, υψηλή αισθητική και διακριτική πολυτέλεια κατάλληλη να καλύψει από ένα gala δείπνο 2 ατόμων έως και μια δεξίωση πολλών καλεσμένων

16

Στόχος της διεύθυνσης  είναι  να μεταμορφώνει κάθε εκδήλωσή σας σε grand event!

14

Εμπιστευτείτε τους  και αφήστε  να σας ταξιδέψουν σε ένα κόσμο γεύσεων, που μόνο το ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ γνωρίζει να κάνει τόσο καλά.

Ο χώρος διαθέτει Πάρκινγκ: δρόμος και χώρος στάθμευσης

Εύρος τιμών για όλα τα βαλάντια

Σερβίρει
Σερβίρει: πρωινό, γεύμα, δείπνο, ποτά και καφέ
Υπηρεσίες
Κέτερινγκ
Παράδοση
Ιδανικό για ομάδες
Ιδανικό για παιδιά
Τραπεζάκια έξω
Δέχεται κρατήσεις
Take away
Σερβιτόροι
Εξυπηρέτηση και χωρίς κράτηση

 

3

 

15

 

2

 

3

3

 

4

5

 

7

8
18

 

20

23

 

25

 

1

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πατρών 91 Δήμος Ξυλοκάστρου

Τηλέφωνο:
Email:

-

Ιστοσελίδα:

-

WebBanner_300x250