Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

CELEBRITY

Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Επιπλέον, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εικόνας μας και του in fashion style μας, για αυτό και πρέπει να είναι πάντοτε περιποιημένα!

Στο Nail Salon  CΕLEBRITY παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Τεχνητών Νυχιών, τηρώντας πάντοτε τις πιο αυστηρές διαδικασίες υγιεινής και αποστείρωσης των εργαλείων.

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών τoυ CELEBRITY Nail Salon  σε νέες τεχνικές περιποίησης και Nail Art, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τους και τα επώνυμα επαγγελματικά υλικά, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα για την υγεία και την εμφάνιση των Άκρων σας.

Εάν σας αρέσουν τα μακριά και ανθεκτικά νύχια, τότε η   τοποθέτηση τεχνητών νυχιών είτε με ακρυλικό, είτε με gel είναι δική τους υπόθεση…

Για εσάς που τα νύχια σας είναι πολύ εύθραυστα, αλλά δεν επιθυμείτε να αυξήσετε το μήκος, τότε η φυσική ενίσχυση με gel ή ακρυλικό αποτελεί την ιδανική λύση!

Συμβουλευθείτε σήμερα κιόλας τους έμπειρους συνεργάτες του CELEBRITY Nail Salon για το υλικό και την τεχνική που ταιριάζει καλύτερα στα νύχια σας, με μία επίσκεψη.

Σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν και να σας εντυπωσιάσουν με τις προτάσεις τους!!!

1 2

Κύπρου 41Α, 201 00 Κόρινθος

2741 400742
6974125808

 

 

WebBanner_300x250