Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

Στο CHIC Strom θα βρείτε στρώματακρεβάτια, μεταλλικά κρεβάτια, κρεβατοστρώματα με αποθηκευτικό χώρο, μικροέπιπλα, βρεφικά στρώματα, επιστρώματα και είδη ύπνου (μαξιλάρια κλπ)  στις καλύτερες τιμές της Αγοράς!

Μεγάλη ποικιλια στρωμάτων, κρεβατοστρωμάτων και προϊόντων ύπνου, ντυμένα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο που αποτελούν την ιδανική λύση για τον προσωπικό σας χώρο.

Επισκεφθείτε το κατάστημα και θα βρείτε οικονομικά στρώματα ορθοπεδικά, ανατομικά τα οποια έχουν επιλεγεί για την εξαιρετική ποιότητά τους αλλά και την κορυφαία αίσθηση ύπνου που προσφέρουν.

Όλοι οι τύποι στρωμάτων της Chic Strom κατασκευάζονται από επιλεγμένα, πιστοποιημένα για την ασφάλειά τους, υλικά, ενώ η παραγωγή τους ελέγχεται σε όλα τα στάδιά της με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.
Η επιλογή του στρώματος που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να εξασφαλίσετε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές, καταπληκτικά σχέδια μεταλλικών κρεβατιών και ντυμένων κρεβατοστρωμάτων κατασκευασμένα και  συνδυασμένα με ανθεκτικά κορυφαία υλικά για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και μια μοναδική εμπειρία ύπνου.

Βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν και ανακαλύψτε την ποιότητα ύπνου!

 

Κύπρου 16 & Εθνικής Ανεξαρτησίας

Κόρινθος

Tηλ./fax. 27410 29 335

Κιν. 6936 888 569

email:  giotageorgoyla@gmail.com

atomico-600x203 topbodychic-600x204 topcocoflex-600x196 toppassion-600x203

Καταγραφή

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5)

unnamed

unnamed (6)

ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΜΟΖΕΝΟ  ΑΠΟ 1.200 ευρώ  600 ευρω!!!!

unnamed (7) unnamed (8)

WebBanner_300x250