Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

unnamed-1

… τυπογραφούν & εκτυπώνουν

… σφραγίζουν…

… προσκαλούν και στολίζουν

ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Διαφημιστικά φυλλάδια
Διπλώματα
Μεγάλες εκτυπώσεις
Ετικέτες – Αυτοκόλλητα
Ημερολόγια
Κάρτες επαγγελματικές
Έντυπα τυπογραφείου

Η typoidea ξεκίνησε ως μικρό τυπογραφείο πριν από πολλά χρόνια στην περιοχή του Κιάτου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κόρινθο.

Σήμερα η typoidea έχει μετεξελιχθεί σε εργαστήριο γραφικών τεχνών όπου μπορούν να σχεδιάσουν και να αναλάβουν να πραγματοποιήσουν τις ιδέες σας για οποιοδήποτε θέμα γύρω από τις γραφικές τέχνες και τις εκτυπώσεις, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους, προγράμματα λογισμικού και μηχανήματα.

Στην typoidea θα βρείτε ουσιαστικά 3 τμήματα ανεξάρτητα αλλά και συνεργαζόμενα μεταξύ τους:

* Γραφικές τέχνες – Τυπογραφείο

* Σφραγίδες

* Προσκλήσεις, Μπομπονιέρες και Στολισμοί γάμων – βαπτίσεων

Στο εργαστήριο γραφικών τεχνών typoidea, με την πολυετή εμπειρία του, αναλαμβάνουν την προώθηση της επιχείρησης σας μέσα από την σχεδίαση και τη δημιουργία επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων και άλλου έντυπου υλικού.

Η μέθοδος της Τypoidea

methodosAρχικά αφιερώνουν χρόνο για να συζητήσουν μαζί σας και να καταλάβουν τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, επεξεργάζονται την ιδέα σας ή την παραγγελία σας και με τη χρήση κατάλληλων προγραμμάτων λογισμικού, τη σχεδιάζουν και την αποτυπώνουν σε ηλεκτρονική μακέτα. Ανάλογα τον αριθμό των αντιτύπων, τα χρώματα ή την επιθυμία σας τυπώνουν ψηφιακά ή Offset προκειμένου να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην χαμηλότερη τιμή.

Σε όσους είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τη διακόσμηση του εντύπων, παρέχουν δείγματα προκειμένου να σας βοηθήσουν στην αρχική επιλογή. Κατά το στάδιο της επεξεργασίας και πριν την εκτύπωση, σας ενημερώνουν για το τελικό αποτέλεσμα και εφ’ όσον σας ικανοποιεί προχωρούν στην εκτύπωση.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται στο εργαστήριο της «Typoidea Χειροποίητο», προκειμένου να ελέγχουν την ποιότητα και δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε εσάς που τους εμπιστεύεστε.

karta-xeiropoiito-200x281-wt-bg

WebBanner_300x250