Το κατσικάκι με σπιτικά σκιουφιχτά ζυμαρικά, το εμπνεύστηκα με αφορμή το Μπρούσκο.
Για τα σπιτικά σκιουφιχτά ζυμαρικά
-
1/2 kg αλεύρι
-
Νερό όσο σηκώσει (περίπου 300 ml)
-
1 κ.γ. αλάτι
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Χαλούμι τριμμένο
-
2 κ.σ. στακοβούτυρο
Για το κατσικάκι
-
1 kg κατσίκι (ή μοσχάρι ) κομμένο σε μικρές μερίδες
-
50 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σητείας
-
1 σκελ. σκόρδο
-
2 ξερά κρεμμύδια
-
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
-
300 ml μπρούσκο κρασί Σητείας
-
1 δαφνόφυλλο
-
1 μικρό κομμάτι κανέλα
-
2-3 γαρύφαλλα
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Λίγο νερό