Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Mένετε σε σπίτι με ενοίκιο; Δείτε ένα έξυπνο κόλπο που θα απογειώσει την διακόσμηση σας

Mένετε σε σπίτι με ενοίκιο; Δείτε ένα έξυπνο κόλπο που θα απογειώσει την διακόσμηση σας

Μια εναλλακτική που θα σας λύσει τα χέρια!

Εδώ και αρκετά χρόνια, η πρώτη σκέψη που κάνουν οι ιδιοκτήτες όταν θέλουν μια μεγάλη αλλαγή στο σπίτι τους είναι να επενδύσουν τους τοίχους με ταπετσαρία.

Τι γίνεται όμως όταν μένετε σε σπίτι με ενοίκιο;

Ευτυχώς υπάρχει μια εναλλακτική που θα σας λύσει τα χέρια χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παρεμβάσεις.

Οι κουρτίνες είναι ένας εύκολος και πολύ δημιουργικός τρόπος για να φρεσκάρετε την εσωτερική σας διακόσμηση. Τελευταία, μάλιστα, δεν περιορίζονται στα παράθυρα αλλά γίνονται η ιδανική λύση για να καλύψετε άδειους τοίχους ή άλλες περιοχές του σπιτιού που χρειάζονται ανανέωση. Είτε τις χρησιμοποιείτε για να καλύψετε μια ντουλάπα, είτε ως υποκατάστατο των έργων τέχνης, ένα είναι το σίγουρο: έχουν την δύναμη να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο.

thehomeissue_tapetsaria02-542x354

 

  • Τα μεγάλα αφηρημένα μοτίβα «φωνάζουν» μοντέρνο στυλ, ενώ τα μικρά φλόραλ (με λουλούδια) σχέδια, υποδεικνύουν πιο παραδοσιακό στυλ.

945145842

 

Δώστε βάθος

thehomeissue_tapetsaria01-620x354

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες για να δώσετε βάθος και δραματικότητα σε οποιονδήποτε χώρο και να πειραματιστείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Για παράδειγμα, στην παρακάτω φωτογραφία ο χώρος παίρνει νέα ζωή με μια κουρτίνα που είναι τοποθετημένη δίπλα από το  κρεβάτι. Τα έντονα χρώματα και τα  μοτίβα είναι ιδανικά αν θέλετε να αφήσετε το διακοσμητικό σας αποτύπωμα.

 

og-meta-default-image
 

Δημιουργήστε θεατρικό σκηνικό

Floral-Curtains-and-Drapes

Αν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες σε συνδυασμό με ταπετσαρία, ακριβώς όπως συμβαίνει στην παραπάνω εικόνα.

Εδώ θα βρείτε στην Κόρινθο τα καταστήματα που πωλούν ταπετσαρίες  τοίχου και κουρτίνες

Τα έντονα χρώματα και τα φλοράλ μοτίβα συνδυάζονται πολύ αρμονικά μεταξύ τους δημιουργώντας έναν χώρο με δραματικότητα και βάθος.

Προσθέστε υφές

Οι κουρτίνες είναι ένας έξυπνος τρόπος για να φέρετε νέες υφές και να δημιουργήσετε ζεστούς και φιλόξενους χώρους. Στο υπνοδωμάτιο της παρακάτω φωτογραφίας χρησιμοποιούνται πίσω από το κρεβάτι και λειτουργούν παράλληλα ως κεφαλάρι και ως έργο τέχνης. Είναι μια μικρή παρέμβαση που όμως έχει τη δύναμη να ανανεώσει ολόκληρο τον χώρο.

3-968φ4

Χτίστε την κομψότητα Οι κουρτίνες μπορούν να αξιοποιηθούν για να εισάγετε μία νέα αισθητική και να φέρετε κομψότητα στον χώρο σας.

fa3b17c0314b08840387b491f530ef9b

Στην παραπάνω φωτογραφία θα τις δείτε πίσω από την πολυθρόνα  να εξυπηρετούν διττλό σκοπό: αφενός χρησιμοποιούνται για σκίαση και αφετέρου δίνουν έναν «φλοράλ» τόνο στο δωμάτιο. Μπορείτε φυσικά να τις προεκτείνετε αρκετά πέρα από τα όρια του παραθύρου. Συνδυάστε τις με μερικά διακοσμητικά αντικείμενα που κινούνται στην ίδια αισθητική (όπως εδώ το βάζο με τα λουλούδια) και θα δείτε τον χώρο σας να απογειώνεται.

Ταπετσαρία πίσω από  τον καναπέ

vintage-living-room-decorating-ideas-perfect-in

Με τα ανάλογα διακοσμητικά στον τοίχο δίνουν ζεστή θαλπωρή στον χώρο

diakosmitika_xorou

 Έπιπλα στην Κόρινθο εδώ-2441610506

About Μαρία Νικολοπούλου