Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

vintage βρεφικά δωμάτια για να εμπνευστεί τε για το δικό σας

vintage βρεφικά δωμάτια για να εμπνευστεί τε για το δικό σας

 

  • Η διακόσμηση των βρεφικών δωματίων προβληματίζει αρκετούς γονείς και όχι άδικα, καθώς περνάνε ένα σημαντικό μέρος του χρόνου τους σε αυτά.
  • H vintage διακόσμηση είναι ιδανική: θερμές χρωματικές παλέτες, ιδιαίτερο ντεκόρ και μοναδικά αξεσουάρ.
  • H vintage διακόσμηση είναι ιδανική: θερμές χρωματικές παλέτες, ιδιαίτερο ντεκόρ και μοναδικά αξεσουάρ είναι τα στοιχεία που έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν ένα βρεφικό δωμάτιο με στυλ, κομψότητα και ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα.

     Δείτε 10 vintage βρεφικά δωμάτια και να εμπνευστείτε για το δικό σας

  • 6
  • Υπέροχο λίκνο

1Φωτεινό και ευάερο με επίκεντρο το μπαμπού. Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά από μπαμπού θα κάνουν το βρεφικό δωμάτιο να ξεχωρίσει γι αυτό επιδιώξτε να τα εντάξετε στη διακόσμησή σας – ειδικά αν βρείτε μια υπέροχη κούνια σαν αυτή.

1

Το γκρι είναι ένα χρώμα που θα σας αφήσει χώρο να «παίξετε» με την υπόλοιπη διακόσμηση. Σε αυτό το δωμάτιο ξεχωρίζουν το ξύλινο αλογάκι και φυσικά η πανέμορφη κουνουπιέρα πάνω από την κούνια.

1

Αυτό το βρεφικό δωμάτιο είναι πράγματι ξεχωριστό. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το ξύλο ως βασικό υλικό και να αξιοποιήσετε παλιά αντικείμενα, όπως αυτά τα κάδρα. Φυσικά η κούνια είναι αυτή που τραβάει όλα τα βλέμματα.

1Μια ιδιαίτερη λύση για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι να δώσουμε vintage ύφος με υλικά και μικρά έπιπλα ή διακοσμητικά σαν την εικόνα

1Κρεβατάκι με θύμισες από τα παλιά

1

Παιδικό δωμάτιο με μπαμπού

1Τα ξύλινα λίκνα και ειδικά τα σκαλισμένα ξύλινα λίκνα έχουν διαχρονική αντοχή!

1Μια επέμβαση με χρώμα θα ερεθίσει τη φαντασία του μωρού, θα αναπτύξει τις οπτικές του ικανότητες και θα το διασκεδάσει από τη μονοτονία του.

1Υπάρχουν πολλές επιλογές για να κάνετε την οροφή του δωματίου πιο ενδιαφέρουσα.

IRVEN- ΔΑΣΛΗΣ Ν. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

 

spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου