Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Θαυματουργό σπρέι κατά της τριχόπτωσης για πλούσια μαλλιά!!!

webkorinthos.grΈνα φυσικό και αποτελεσματικό σπρέυ θα βοηθήσει τα μαλλιά σας


να γίνουν πιο πλούσια ενώ παράλληλα δρα κατά της τριχόπτωσης!

Τι θα χρειαστείς:

Αποσταγμένο νερό 100 ml

60 ml ρακί ή τσίπουρο

Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου 20 σταγόνες

Αιθέριο έλαιο μέντας 20 σταγόνες

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου 20 σταγόνες

4 Ράβδοι κανέλλας

Εφαρμογή

Ανακινήτε καλά πριν την χρήση. Χρησιμοποιήστε λίγο από το μίγμα στις ρίζες των μαλλιών κάθε βράδυ με λίγο μασάζ με τις άκρες των δακτύλων.

Αφήνετε το μίγμα να δράσει όλη την νύχτα. Δεν λαδώνει τα μαλλιά για αυτό δεν χρειάζεται λούσιμο το πρωί.

5 καλοκαιρινά tips για πυκνά μαλλιά

Συμβουλή νούμερο 1: Να λούζεσαι κάθε μέρα

Μας έχουν τρελάνει, θα μου πεις. Μία διαβάζεις ότι δεν πρέπει να λούζεσαι καθημερινά διότι εξασθενεί το μαλλί και μία ότι πρέπει. Κι όμως, τους καλοκαιρινούς μήνες, το καθημερινό λούσιμο είναι αναπόφευκτο και τρομερά αναγκαίο. Τα καθαρά μαλλιά βλέπεις δεν έχουν καθόλου λιπαρότητα να τα βαραίνει με αποτέλεσμα να φαίνονται (και να είναι) πολύ πιο υγιή. Άσε που το καλοκαίρι είναι άθλος να φτάσει το βράδυ και το μαλλί σου να μην έχει γεμίσει ιδρώτα κι αυτό πίστεψέ με, φαίνεται. Καθαρό μαλλί λοιπόν ισούται με περισσότερο “σώμα”, αρά αυτόματα γίνεται πιο πυκνό και πιο πλούσιο.

Θα χρειαστείς: Σαμπουάν και μία ντουζιέρα.

 

Συμβουλή νούμερο 2: Να κάνεις μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού σου

Το “να κάνεις” είναι προαιρετικό. Αν βρεις κάποιον άλλο να σου κάνει, ακόμα καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σενάριο που περιλαμβάνει μασάζ, είναι ένα καλό σενάριο και το μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού είναι τρομερά απολαυστικό και χαλαρωτικό. Η απόλαυση κι η χαλάρωση δεν θα βοηθήσει το μαλλί σου βέβαια, όμως το μασάζ προσφέρει πολύτιμο έργο και στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή, τονώνοντας τα μαλλιά σου. Win-win σιτιουέσο.

Θα χρειαστείς: Δάχτυλα.

Χρόνος που θα καταναλώσεις: Για το καλό του μαλλιού σου, αρκούν 3 λεπτά. Για το δικό σου καλό, κάνε όσο αντέχεις (ή αυτός που σου κάνει).

Συμβουλή νούμερο 3: Βρες τη σωστή θεραπεία για την τριχόπτωση και την ενίσχυση των μαλλιών

Ωραίο και χρήσιμο το λούσιμο, απολαυστικό και χαλαρωτικό το μασάζ, όμως χρειάζεσαι και μερικούς συμμάχους ακόμα για να αποκτήσεις το πυκνό και λαμπερό μαλλί που ονειρεύεσαι ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι σύμμαχοι που ψάχνεις, δεν είναι άλλοι  απ’ τα προϊόντα κατα της  τριχοπτωσης τα οποία αποτελούν την κατάλληλη θεραπεία  και συντελούν σε ένα πιο πυκνό αποτέλεσμα.

Συμβουλή νούμερο 4: Περιποιήσου τα μαλλιά σου τακτικά

.Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι ένα λούσιμο, έστω και καθημερινό, είναι αρκετό για την υγεία και την ανθεκτικότητα των μαλλιών τους. Λάθος κύριοι (καλά μη νομίζεις, κι εγώ το ίδιο πίστευα). Το σαμπουάν δυστυχώς, δεν αρκεί. Εκτός της απαραίτητης θεραπείας, βρες την κατάλληλη μαλλακτική κρέμα που θα βοηθήσει στην λείανση των μαλλιών σου, ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά σε φθορές και σαφώς πιο δυνατά. Για να δούμε αν η υγρασία και το θαλασσινό αλάτι θα τολμήσουν να ξαναπειράξουν το μαλλί σου.

Θα χρειαστείς: Μια καλή μαλλακτική κρέμα. Μην ανησυχείς για το πού θα τη βρεις. Όλα βρίσκονται εδώ.

Χρόνος που θα καταναλώσεις: Μερικά λεπτά την ημέρα αρκούν.

Συμβουλή νούμερο 5: Στέγνωσε τα μαλλιά σου απαλά με την πετσέτα

Όλοι έχουμε την τάση να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας βιαστικά και με τόση μανία, δύναμη και ταχύτητα, λες και προσπαθούμε να καθαρίσουμε έναν λεκέ από μελάνι που ξαφνικά σχηματίστηκε στις τρίχες μας. Όχι παιδιά, ψυχραιμία. Το ξέρω ότι είναι βαρετή διαδικασία, όμως με το να το κάνεις γρήγορα και με δύναμη, το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλείς κόμπους και σπασίματα στις τρίχες σου. Δεν σου φταίνε σε τίποτα τα μαλλιά σου, φέρσου τους με ευγένεια. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι, δεν πειράζει να μείνουν και λίγο βρεγμένα μετά το λούσιμο.

Θα χρειαστείς: Αυτοσυγκράτηση.

Χρόνος που θα καταναλώσεις: Περίπου ένα λεπτό παραπάνω απ’ τον χρόνο που θα γλίτωνες αν το έκανες με μανία

Εδώ θα βρείτε τους ειδικους γιατρούς για περισσότερες πληροφορείες

Εδώ θα βρείτε τους  κομμωτές της Κορινθου για περισσότερες πληροφορείες

About Μαρία Νικολοπούλου