Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έτσι θα Πλύνετε την Ηλεκτρική σας Κουβέρτα!

Έτσι θα Πλύνετε την Ηλεκτρική σας Κουβέρτα!
 • Όταν ο καιρός είναι κρύος, η ηλεκτρική κουβέρτα ενδέχεται να είναι ο καλύτερός σας φίλος.
 • Μπορεί το πλύσιμο της ηλεκτρικής κουβέρτας να φαίνεται πρόκληση λόγω καλωδίων, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο δύσκολο.
 • Όταν ο καιρός είναι κρύος, η ηλεκτρική κουβέρτα ενδέχεται να είναι ο καλύτερός σας φίλος. Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει πλυθεί τα τελευταία… 2 χρόνια! Μπορεί το πλύσιμο της ηλεκτρικής κουβέρτας να φαίνεται πρόκληση λόγω καλωδίων, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε!

   

  Πλύσιμο στο χέρι Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε πως η κουβέρτα δεν είναι στο ρεύμα και πως τα καλώδια είναι αποσυνδεδεμένα (ο βασικός μηχανισμός με τον διακόπτη που χρησιμοποιείτε για να ανάψετε και να σβήσετε την κουβέρτα). Γεμίστε την μπανιέρα με χλιαρό νερό, τόσο ώστε να καλύψει την κουβέρτα και αυτή να κινείται ελεύθερα. Προσθέστε ένα απαλό απορρυπαντικό ρούχων και αναδεύστε με το χέρι απαλά. Αφήστε την κουβέρτα για 15 λεπτά και βγάλτε την. Μην την στύψετε, αλλά πιέστε την ελαφρά για να φύγει το πολύ νερό.

  Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε πως η κουβέρτα δεν είναι στο ρεύμα

  Πλύσιμο στο πλυντήριο Μπορείτε να πλύνετε την ηλεκτρική κουβέρτα στο πλυντήριο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε προσεκτικά. Βρέξτε την πριν την βάλετε στο πλυντήριο με κρύο νερό. Έπειτα βάλτε την στον κάδο με απαλό σαπούνι και βάλτε ένα πολύ απαλό πρόγραμμα πλυντηρίου (χωρίς στύψιμο). Αφήστε τη να πλυθεί για δύο λεπτά, σταματήστε το πλυντήριο και βγάλτε την.

   

  Μπορείτε ακόμα να βάλετε το πλυντήριο χωρίς την κουβέρτα, στο ίδιο πρόγραμμα, και να το αφήσετε για ένα λεπτό. Έπειτα σταματήστε το πλυντήριο και βάλτε την κουβέρτα μέσα για 15 λεπτά, αφήνοντας το πλυντήριο κλειστό. Ανοίξτε το πλυντήριο, αφήστε τη να πλυθεί για 2 λεπτά και βγάλτε την.

  Βάλτε την κουβέρτα μέσα στο πλυντήριο για 15 λεπτά.

  Για να την στεγνώσετε Αν και μπορεί να μπει στο στεγνωτήριο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προτιμήστε να την απλώσετε και να την αφήσετε να στεγνώσει μόνη της. Ανοίξτε την κουβέρτα για να πάρει το αρχικό της σχήμα και κρεμάστε την σε μια απλώστρα. Αποφύγετε τα μανταλάκια. Χρησιμοποιήστε την κουβέρτα ξανά όταν είστε σίγουροι ότι είναι απόλυτα στεγνή, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να χαλάσουν τα καλώδια.

 • house-2595677_960_720

  Σπίτι

 • spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου