Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

R

Προτού ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού σου, θα πρέπει να σκεφτείς γιατί θέλεις να προχωρήσεις σε αυτές τις αλλαγές. Αν θέλεις απλώς μια αισθητική ανανέωση, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Αν, όμως, υπάρχουν πρακτικοί λόγοι που σε ώθησαν σε αυτή την απόφαση, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου περισσότερους παράγοντες. Πώς θέλεις να μοιάζει το σπίτι σου όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και τι θα ήθελες να αλλάξει;

Υπολόγισε τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.
Το κλειδί της επιτυχίας στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο σωστός προγραμματισμός και προϋπολογισμός. Σκέψου σε πρώτο επίπεδο πώς θέλεις να μοιάζει ο χώρος σου και τι λειτουργίες θέλεις να εξυπηρετήσεις. Στη συνέχεια, έχοντας σκεφτεί τα παραπάνω, θα μπορείς να μελετήσεις πώς θα τα επιτύχεις.

Μίλησε με τους έμπειρους επαγγελματίες της ιστοσελίδας μας που θα βρεις πιο κάτω, ζήτησε τις εκτιμήσεις και τις συμβουλές τους και δες Αποτέλεσμα εικόνας για HOUSE RENOVATIONπροηγούμενα έργα που έχουν ολοκληρώσει. Το οικονομικό κομμάτι είναι λιγότερο σημαντικό, ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλων ανακαινίσεων. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχεις καλή επικοινωνία και κατανόηση με τον άνθρωπο που πρόκειται να αναλάβει να αλλάξει το σπίτι σου!

Προετοίμασε τους χώρους σου για την ανακαίνιση σπιτιού.
Θα πρέπει να προφυλάξεις τα υπάρχοντα σου, αδειάζοντας κάθε δωμάτιο που πρόκειται να υποστεί αλλαγές. Φύλαξε όλα τα πολύτιμα αντικείμενα σε κάποιο ασφαλές σημείο ή στην αποθήκη. Αν δεν σχεδιάζεις να ανακαινίσεις όλα τα δωμάτια, διαμόρφωσε κατά τέτοιο τρόπο το σπίτι σου, ώστε να απολαμβάνεις κάποια ιδιωτικότητα, ακόμη και όταν θα μπαινοβγαίνουν συνέχεια εργάτες.Σχετική εικόνα

Πρέπει φυσικά να συνεννοηθείς εξ αρχής για τις ώρες εργασίας και να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποια άλλη ανάγκη που πρέπει να καλυφθεί. Φρόντισε να έχεις συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες που θα αναλάβουν το έργο και μη διστάσεις να προτείνεις αλλαγές κατά τη διάρκεια του. Το σπίτι σου πρέπει να είναι όπως ακριβώς το έχεις ονειρευτεί!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για HOUSE RENOVATION ΕΞΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Αν δεν αναθέσετε την επίβλεψη σε μηχανικό ή κατασκευαστή και προχωρήσετε μόνοι σας στην ανακαίνιση, πρέπει πάντα να θυμάστε τον βασικό νόμο της αγοράς: η φθηνότερη δουλειά σπάνια είναι η καλύτερη. Οσοι προσπαθούν να κάνουν οικονομία με τον τρόπο αυτό συχνά πληρώνουν πολλαπλάσια. Οι κακοτεχνίες κοστίζουν, γι’ αυτό οι επιλογές των τεχνιτών και των υλικών που θα γίνουν πρέπει να προσεχθούν.

Οι συμφωνίες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η τακτική των συνεργείων είναι να κάνουν χαμηλές προσφορές για να πάρουν τη δουλειά και αφού την εξασφαλίσουν στην πορεία των εργασιών χρεώνουν διάφορα έξοδα για δήθεν extra εργασίες. Γι’ αυτό πρέπει κατά τη συμφωνία να σημειώνονται οι ακριβείς εργασίες που θα γίνουν και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, πάντα γραπτώς με ιδιωτικά συμφωνητικά, και να ελέγχεται η ακρίβεια τήρησης των εργασιών και των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Να αποφεύγετε να πληρώνετε προκαταβολικά τα συνεργεία αλλά να καταβάλλετε την αμοιβή τους ανάλογα με την Αποτέλεσμα εικόνας για pay for renovationsπρόοδο των εργασιών και να αφήνετε πάντα κάποιο υπόλοιπο 10%-20% σε όλα τα συνεργεία ώστε να μπορείτε να τα βρίσκετε εύκολα όταν τα χρειάζεστε.

Είναι μερικές φορές μύθος το σκεπτικό «αν κάνω τη δουλειά προετοιμασίας προτού καταφθάσει ο μηχανικός, θα κερδίσω χρήματα και χρόνο». Αν δεν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις, ακόμη και κάποιες προσωπικές μικροεπεμβάσεις μπορούν να αποβούν λανθασμένες, έτσι ώστε να καθυστερήσετε ή ακόμη και να βλάψετε το τελικό αποτέλεσμα.

Πολλά συνεργεία και πολιτικοί μηχανικοί,  αντιλαμβάνοντας τις δύσκολες εποχές που ζούμε αλλά και κατανοώντας την ανάγκη που έχει κάθε άνθρωπος για ανανέωση προσφέρουν ανακαίνιση με ευκολίες πληρωμής. Συνεννοηθείτε μαζί τους πριν  την συμφωνία και δεν θα χάσετε!

Αποτέλεσμα εικόνας για HOUSE RENOVATION

Εμείς συγκεντρώσαμε για λογαριασμό σας  τις πιο πάνω πληροφορίες και συμβουλές ώστε να εξασφαλίσουμε την «αξιοπιστία» των τεχνικών της επιλογής σας και των μηχανικών που μπορεί να αναλάβουν την   ανακαίνιση του χώρου σας.

ΓΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. – Μηχανολόγος Μηχανικός

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ – Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

ΓΙΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. – Μηχανολόγος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ M.s.c.

ΜΑΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – DR ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Π.ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ Ο.Ε. – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΜΑΡΜΑΡΑ

ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥ Ο.Ε.

ΒΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΡΚΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΔΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΔΟΥΡΟΣ american homes – Προκατασκευασμένες Κατοικίες

ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ Α.Ε.

ΚΑΝΑΒΟΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ – ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΛΑΡΣΙΝΟΣ – ΛΑΤΟΜΕΙΑ

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΧΩΡΕΜΗΣ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

About Μαρία Νικολοπούλου