Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Προσοχή – 6 μήνες θα μας πάρει να χάσουμε τα κιλά των γιορτών

webkorinthos.giortes.

Τώρα τις γιορτές όλοι θα φάμε από λίγο ως αρκετά παραπάνω. Τα γλυκά πάνω στο τραπέζι μας φωνάζουν και είναι δύσκολο κανείς να αντισταθεί στα μελομακάρονα και τις δίπλες. Είναι λοιπόν λογικό όλοι να πάρουμε τις γιορτές  των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μερικά κιλά παραπάνω.

Θα πρέπει όμως να δείξουμε υπομονή καθώς σύμφωνα με να Βρετανική έρευνα, μπορεί να μας πάρει ως και έξι μήνες για να επανέλθουμε στο φυσιολογικό μας βάρος και να χάσουμε τα περιττά κιλά.
Όπως φάνηκε από την έρευνα, το σωματικό βάρος φτάνει στο μέγιστο όριο στις 3 Ιανουαρίου ωστόσο μπορεί να «τραβήξει» μέχρι το καλοκαίρι για να χάσει κανείς τα κιλά που πήρε από τα γιορτινά εδέσματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για τρωω γλυκα χριστουγεννων

 

Κι όλα αυτά ενώ Αμερικανοί επιστήμονες έκαναν μια άλλη μεγάλη διαπίστωση.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Cornell στις Ηνωμένες Πολιτείες μελέτησαν τον τρόπο που παίρνουν βάρος περίπου 3.000 άτομα σε όλο τον κόσμο κατά την εορταστική περίοδο και πώς, στη συνέχεια, προσπάθησαν να το χάσουν.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, έδειξαν πως η επαναφορά στο φυσιολογικό βάρος γίνεται μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. 

Προσοχή λοιπόν, εάν μερικοί απο εσάς δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις γιορτινές λιχουδιές και θα χρειαστείτε μαντήλι για να κλάψετε μετά τις γιορτές, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε να αρπάξετε το τελευταίο κουραμπιεδάκι στην πιατέλα…

Η απόφαση είναι δική σας…                                                                                            www.healthview.gr

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛ.ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ -ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

About Μαρία Νικολοπούλου