Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως να πετύχεις μόνη τέλειο ρεφλέ στα μαλλιά

Πως να πετύχεις μόνη τέλειο ρεφλέ στα μαλλιά

Όλες μας θέλουμε το χρώμα των μαλλιών μας να είναι λαμπερό και ανανεωμένο! Όμως, το συχνό βάψιμο των μαλλιών, επιβαρύνει και καταστρέφει την ποιότητα της τρίχας μας. Για αυτό, αν θέλεις να προσφέρεις λίγη ένταση στο χρώμα των μαλλιών σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την τεχνική του ρεφλέ στα μαλλιά!

Το ρεφλέ, είναι μία τεχνική που θα σε βοηθήσει πολύ αν βάφεις συχνά τα μαλλιά σου, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις! Βοηθάει είτε στο να διορθώσει κάποια διχρωμία στο χρώμα των μαλλιών, είτε στο να ανανεώσει το φυσικό σου χρώμα, χωρίς να το επιβαρύνει! Επιπλέον, το ρεφλέ στα είναι μια εύκολη τεχνική που μπορείς να κάνεις και μόνη σου, στο σπίτι! Δες παρακάτω όλα τα βήματα για το πως να πετύχεις μόνη τέλειο ρεφλέ στα μαλλιά!

Εύκολος τρόπος για ρεφλέ στα μαλλιά στο σπίτι!

Τι είναι το ρεφλέ στα μαλλιάλαμπερό κόκκινο χρώμα

Η τεχνική του ρεφλέ, είναι αρκετά γνωστή! Την χρησιμοποιούν οι γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν το χρώμα των μαλλιών τους και επιλέγουν συνήθως ξανθές ή κόκκινες αποχρώσεις! Είναι στην ουσία ένας τρόπος να διατηρήσεις ένα χρώμα, ή να αλλάξεις την απόχρωση που έχεις στα μαλλιά σου, χωρίς να τα βλάψεις γιατί το μίγμα, δεν έχει μέσα του αρκετή λευκαντική ουσία. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα χρωμογαλάκτωμα που βοηθάει στη λάμψη των μαλλιών!

Σε ποιές περιπτώσεις χρειάζεται το ρεφλέ στα μαλλιά

μαλλιά με κίτρινο χρώμα μαύρη ρίζα

 

 

Η τεχνική του ρεφλέ στα μαλλιά, είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις! Αρχικά, μπορείς να κάνεις ρεφλέ ακόμα και όταν τα μαλλιά σου έχουν το φυσικό τους χρώμα! Αυτό αποσκοπεί στην αλλαγή του χρώματος, χωρίς την καταστροφή της τρίχας. Ακόμα, μπορείς να κάνεις ρεφλέ όταν έχεις ήδη βαμμένα τα μαλλιά σου ένα χρώμα, και έχουν ξεθωριάσει ή έχει βγει ρίζα! Αν έχεις βαμμένα κόκκινα, ή ξανθά τα μαλλιά σου, ίσως παρατηρείς το ξεθώριασμα του χρώματος ή μία κιτρινίλα μετά από λίγο καιρό! Για να το αποφύγεις αυτό, χρησιμοποίησε ρεφλέ με χρώμα ίδιο με τα μαλλιά σου! Έτσι, στην πραγματικότητα, τα μαλλιά σου θα δέχονται την λευκαντική ουσία της βαφής μόνο στην ρίζα, και με την χρήση του ρεφλέ θα δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Ρεφλέ στις ανταύγειες και στο μπαλαγιάζρεφλέ στα μαλλιά ανταύγειες

Άλλη μία περίπτωση που το ρεφλέ θα ανανεώσει τα μαλλιά σου είναι αν έχεις ανταύγειες ή μπαλαγιάζ! Συγκεκριμένα, αν έχει καιρό που έχεις κάνει τις ανταύγειες στα μαλλιά σου, θα  ξεθωριάσει ή θα βγει η γνωστή κιτρινίλα. Έτσι, με το ρεφλέ, μπορείς να καθυστερήσεις την επίσκεψη στο κομμωτήριο! Χρησιμοποίησε το χρώμα που θέλεις στα μαλλιά σου και θα δεις πως θα ανανεωθεί το χρώμα τους, χωρίς να χάσεις τις ανταύγειες σου! Ακόμα, το ρεφλέ στα μαλλιά θα δώσει διαφορετικό χρωματικό τόνο στις τούφες με τις ανταύγειες, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

About Μαρία Νικολοπούλου