Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Α.Πνευματικός”Ο κ.Νανόπουλος θα υπογράψει σύμβαση σκάνδαλο…« Άριστος μάνατζερ» αλλά όχι για τα συμφέροντα των δημοτών”

Α.Πνευματικός”Ο κ.Νανόπουλος θα υπογράψει σύμβαση σκάνδαλο…« Άριστος μάνατζερ» αλλά όχι για τα συμφέροντα των δημοτών”
Ο κ. Νανόπουλος ισχυρίζεται ότι έχει άδεια για να ρυπαίνει το περιβάλλον στη περιοχή του πεδίου βολής Κορίνθου, με τον τρόπο που οι φωτογραφίες καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Εγώ προβλέπω άλλο ένα μεγάλο πρόστιμο στο Δήμο Κορινθίων.
Δεν τους απασχολεί όμως τίποτα.
Λεφτά υπάρχουν και αυτές τις μέρες οι ίδιοι ασχολούνται με το πώς θα μας ληστέψουν, γιατί περί ληστείας πρόκειται με την κυριολεξία του όρου, πώς θα κάνουν την μεγάλη ληστρική σύμβαση για την αλλαγή των φωτιστικών. Μια σύμβαση που θα οδηγήσει σε αύξηση του συνολικού κόστους του φωτισμού από 40% έως και πάνω από 100% τα επόμενα 12 χρόνια δεσμεύοντας τις επόμενες δημοτικές αρχές, γιατί αυτή η δημοτική αρχή θα είναι μιας χρήσης.
«Δεσμεύομαι αν στον διαγωνισμό είναι μόνο μια εταιρεία που θα συμμετάσχει να μην γίνει σύμβαση» μας είπε ο κ. Νανόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο πριν 3 μήνες. Ο διαγωνισμός έγινε , μια εταιρεία μόνο έδωσε προσφορά ( πως τα καταφέρνουν να γίνεται αυτό στου πιο πολλούς διαγωνισμούς τα τελευταία 2 χρόνια ), 5% μόνο η έκπτωση σε φουσκωμένο μάλιστα προϋπολογισμό κατά 80% και αυτοί αδιαφορώντας για τις κοινωνικές επιπτώσεις ολοκληρώνουν τον «διαγωνισμό». Ο κ. Νανόπουλος θα υπογράψει την σύμβαση σκάνδαλο . « Άριστος μάνατζερ» αλλά όχι για τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών .

About Μαρία Νικολοπούλου