Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ… ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! – ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!

λ

Πολλά από τα γυναικεία αξεσουάρ, εκτός του ότι συμπληρώνουν τον τρόπο ντυσίματος, είναι από μόνα τους πολύ χρήσιμα αντικείμενα (τσάντες, καπέλα, κ.τ.λ.), τα οποία μπορούν να λύσουν τα χέρια κάθε γυναίκας σε πολλές περιπτώσεις.

Ορισμένα γυναικεία αξεσουάρ, θα πρέπει να βρίσκονται στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, έτσι ώστε να μπορούν την κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιηθούν ως μία καλή ή μία εναλλακτική λύση πλαισιώνοντας ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο και την εμφάνιση της γυναίκας (κολιέ, βραχιόλια, τσάντες, φουλάρια, καπέλα κλπ) 17888298_10211202958063120_192603843_n

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά στα αξεσουάρ και θα τονίσουν την θηλυκότητά μας αλλά και την δυναμική μας πλευρά. Κομψά αξεσουάρ θα ξεχωρίσουν στην εμφάνισή μας και θα τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα αλλά και τον θαυμασμό.

Φροντίστε τα αξεσουάρ που επιλέγετε να δημιουργούν ένα στυλ και μην παραφορτώνετε την εμφάνισή σας γιατί θα πετύχετε τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε.

σεΔεδομένου λοιπόν ότι τα γυναικεία αξεσουάρ μπορούν να rrπροσθέσουν ή να αφαιρέσουν πόντους στο γυναικείο ντύσιμο, είναι ζωτικής σημασίας κάθε γυναίκα να περιλαμβάνει τα παρακάτω αξεσουάρ στη ντουλάπα της, τα οποία θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει.

 

Μια μεγάλη γυναικεία τσάντα π

Η γυναικεία τσάντα είναι ίσως ο βασιλιάς των γυναικείων αξεσουάρ. Χωράει πολλά μικρά πράγματα, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα σε κάθε έξοδο.

Μια μεγάλου μεγέθους αριστοκρατική τσάντα είναι πολύ χρήσιμη σε ένα ολοήμερο ταξίδι, σε εκδρομές με διανυκτέρευση, αλλά ακόμα και όταν μια γυναίκα πάει στην αγορά για να ψωνίσει διάφορα γυναικεία 17857967_10211202953263000_1239917463_nαξεσουάρ. Μια μεγάλη γυναικεία τσάντα σε ουδέτερα χρώματα, μπορεί να ταιριάξει με πολλών ειδών ρούχα και αποχρώσεις

   Ένα κομψό φουλάρι-μαντήλι  φφφ

Ένα κομψό φουλάρι-μαντήλι, εκτός του ότι είναι ότι πρέπει για τις ψυχρές νύχτες της άνοιξης, μπορεί να ταιριάξει με αρκετά ντυσίματα και να προσδώσει χάρη και δυναμισμό σε μια γυναίκα. Ένα ουδέτερο χρώμα νομίζω είναι μια καλή επιλογή και χρήσιμο σε κάθε περίπτωση. Δεν το συζητάμε ότι ομορφαίνει και δίνει κομψότητα ακόμα και στο πιο απλό μπλουζάκι που φοράμε με το καθημερινό μας τζιν…

17858100_10211202953663010_821644389_n

Κοσμήματα χειροποίητα

φο μπιζού

Κολάρο στον λαιμό, αλυσίδες στο πόδι, πολύχρωμα σκουλαρίκια αλλά και ογκώδη κοσμήματα θα μας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

Μπορούν να προσφέρουν ένα αριστοκρατικό στυλ, ένα μποέμικο στυλ ή απλά ένα τολμηρό και σέξι στυλ  ανάλογα με το χρώμα τους και το σχέδιο.  Δημιουργούν μία πιο μοντέρνα και παιχνιδιάρικη διάθεση ή μια πιο σοβαρή και εντελεκτουέλ εμφάνιση.

Tip: θ

Τα ογκώδη κοσμήματα είναι ιδανικά για μία εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να φορέσετε αφού φαίνεται πως ένα ογκώδη κόσμημα είναι αρκετό!

Επιλέξτε ένα μεγάλο δαχτυλίδι με γεωμετρικό σχέδιο και συνδυάστε το με φφφάλλα μικρότερα. Γεμίστε άφοβα το ένα χέρι σας με δαχτυλίδια σε διάφορα χρώματα και ακολουθήστε την νέα τάση της εποχής.

Βάλτε 2-3 μεγάλα βραχιόλια σε έντονα χρώματα αλλά και ζώνες που φαίνεται πως έχουν την τάση να είναι μεγάλες και παχιές, παίζοντας κυρίαρχο ρόλο στο σύνολο σας. α

Αξεσουάρ μαλλιών

Αλλάζουν την εμφάνισή μας με μία κίνηση… Ο λόγος φυσικά γίνεται για τα αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών και όχι για τα απλά αλλά τα ιδιαίτερα, τα λεγόμενα statement. Στέκες με πέτρες,  μεταλλικά λουλούδια, χρυσά κλάμερ, πολύχρωμα κλάμερ, κλωστές,  τιάρες αλλά και δερμάτινες στέκες ανάλογα με  αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ καλύτερα. Αν δεν το παρακάνετε, όλα επιτρέπονται!

τΓυαλιά ηλίου:κ

Για τις λάτρεις των γυαλιών ηλίου, τα σχέδια, τα λουλούδια,  αλλά και τα ανοιχτά χρώματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, χωρίς βέβαια να φεύγουν ποτέ από τη μόδα και τα μεγάλα στυλ Τζάκι Κένεντυ γυαλιά που προσδίδουν αυτό το κάτι άλλο στην εμφάνισή μας.

Με φακούς καθρέφτες σε πάρα πολλά χρώματα, αλλά και κάποιες φορές σε υπερβολικά σχήματα. Τα κλασικά γυαλιά του αεροπόρου πάντα σε τολμηρές αποχρώσεις έχουν τη δύναμη να βάλουν μια ξεχωριστή σφραγίδα ακόμη και στο πιο απλό outfit χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Tα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας δίνουν μια ποιο εκκεντρικά θηλυκή πινελιά. Τολμήστε στα χρώματα και στα στυλ.

Η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων τεράστια!

Παπούτσια μαμβο

– Sneakers, Block heels, φλοράλ μοτίβα άνετα και μοδάτα παπούτσια φέτος θα μπουν και αυτά στη λίστα με τα must – have της άνοιξης χωρίς δεύτερη σκέψη. Το θετικό και βολικό είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις με όποιο στυλ εσύ επιθυμείς ανάλογα βέβαια πάντα το ύφος και το χρώμα του παπουτσιού.

ποΥποδεχθείτε την άνοιξη με φωτεινά, χαρούμενα αξεσουάρ. Μοντέρνα ή κλασικά… Κάντε αισθητή την παρουσία σας με τις εμφανίσεις σας παντού….

Boho, έθνικ, μίνιμαλ: όποιο και αν είναι το στυλ σας, στην ανοιξιάτικη συλλογή των καταστημάτων του είδους στην Κορινθία θα βρείτε άπειρες επιλογές γιατί γνωρίζουν πολύ καλά την σχέση των γυναικών με τα αξεσουάρ και γι’ αυτό φρόντισαν το 2017 να μας χαρίσουν ξεχωριστά κομμάτια αφού διαρκώς ανανεώνονται με νέα προϊόντα, έχοντας πάντα πολύ προσιτές τιμές!

Κάντε μια βόλτα στα καταστήματα της πόλης, πάρτε ιδέες και συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα αλλά και τη διάθεσή σας!

Εδώ θα βρείτε όμορφα σχέδια σε διάφορα είδη που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε:

ΤΑΟΥΞΙΔΗ – ΕΝΔΥΜΑΤΑ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ANNE MARIE

MAMBO-ACCESSORIES

Prestige – αξεσουάρ

SEVENTY THREE CLOTHING – Γυναικεία Ενδύματα & Αξεσουάρ

UNDERGROUNND – Fashion Clothing Store

ΚΥΠΡΑΙΟΣ EYE FASHION

Ο Κόσμος της Χάντρας

ΠΑΠΑ & ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ – Καρανικόλα Αικατερίνη

ΤΑΟΥΞΙΔΗ

Υδροχόος – Υδροχόος

 

About Μαρία Νικολοπούλου