Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΓΛΥΚΑ; ΣΤΑ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ!

Τα αρτοζαχαροπλαστεία του Νομού μας, εδώ και πολλά χρόνια, ετοιμάζουν για σας και όσους αγαπάτε ολόφρεσκα αρτοποιήματα και  γλυκά εδέσματα, που έχουν εγγυημένη ποιότητα κι ασύγκριτη γεύση. Τα αμέτρητα σφολιατοειδή, το μυρωδάτο ψωμί και οι γλυκοί πειρασμοί θα σας φέρουν σε δίλημμα. Από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε την πιο γλυκιά επιλογή που ανταποκρίνεται στις δικές σας προτιμήσεις.

4

Τώρα που το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών, μπαίνοντας στον Λαμπριάτικο χορό θα… χορέψεις κι εσύ με ένα σωρό λιχουδιές (πέραν του οβελία) που θα πλαισιώσουν το Πασχαλινό τραπέζι.Αποτέλεσμα εικόνας για πασχαλινα γλυκα

Στα αρτοζαχαροπλαστεία της πόλης, μπορείς να βρεις Λαμπριάτικα παραδοσιακά γλυκά όπως τα πατροπαράδοτα κουλουράκια, μουστοκούλουρα, μπισκότα αλλά και τα πιο λαχταριστά μυρωδάτα τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις – γεμιστά ή περιχυμένα με σοκολάτα ή και τα απλά παραδοσιακά τσουρέκια φτιαγμένα με τόσο μεράκι και αγάπη, Αποτέλεσμα εικόνας για πασχαλινα γλυκαχειροποίητα, όπως αυτά της γιαγιάς με αγνά υλικά που μπορείς να τα απολαμβάνεις και όλο το χρόνο, αλλά και το καθημερινό ψωμί της επιλογής σου σε διάφορες ποικιλίες καθώς και άλλα υπέροχα αρτοσκευάσματα, όπως κουλούρια, κριτσίνια, τυρόπιτες και πολλές άλλες νοστιμιές που βγαίνουν καθημερινά από τους φούρνους ολόφρεσκα…

Φυσικά για τους μικρότερους της οικογένειας, τα βαφτιστίρια και τα παιδιά μας έχουν φροντίσει για τα καλύτερα!  Σοκολατένια αυγά και λαγουδάκια κάθε λογής, μεγέθους και γεύσεως, καλαθάκια, φωλιές και κοτούλες που θα τα ξετρελάνουν!

Εννοείται ότι δεν θα ξέρεις τι να πρωτο-επιλέξεις από πάστες, γλυκά, τούρτες, παγωτίνια, βουτήματα και άλλα Αποτέλεσμα εικόνας για πασχαλινα γλυκαγλυκίσματα… που υπόσχονται απόλαυση στο έπακρο! Κλασικές ή ξεχωριστές γεύσεις για όλα τα γούστα διαθέτουν τα αρτοζαχαροπλαστεία μας!

Για το πιο εντυπωσιακό πασχαλινό τραπέζι, για κάθε γιορτινό κάλεσμα και εκδήλωση, αλλά και για τον καθημερινό σας γλυκό πειρασμό τα αρτοζαχαροπλαστεία της Κορινθίας έχουν για εσάς τα καλύτερα!  Τα καλύτερα σε ποικιλία, τα καλύτερα σε γεύση, τα καλύτερα σε ποιότητα αλλά και στις καλύτερες τιμές!

Ξεχωριστές δημιουργίες, αμέτρητες επιλογές, αυθεντικές χειροποίητες γεύσεις, ποιότητα και τιμές… Τι περιμένετε;  Επισκεφθείτε τα… Δεν έχετε παρά να επιλέξετε μόνο την αγαπημένη σας γεύση!

Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα αρτοζαχαροπλαστεία της Κορινθίας που αξίζει να επισκεφθείς για να δοκιμάσεις μυρωδάτο ψωμάκι αλλά και μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της πόλης. Μια δοκιμή θα σε πείσει…!

ΑΓΝΟΣΤΙΜΙΕΣ (Δεδεμπίλη Φωτεινή Χ.) – Ζαχαροπλαστείο

ΑΛΕΥΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΑΛΦΙΤΟΝ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΒΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΓΚΙΩΝΗ

ΕΛΙΟΨΩΜΟ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ

ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ Bakery And Luxury Pastry

Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΟΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Pietris Bakery

ΣΤΑΧΥ – CAFE ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

στάχυ – Bakery Cafe Patisserie

ΣΤΡΙΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ. – ΣΤΡΙΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΟΕ

Φούρνος Ζώης

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΥΛΩΝΑΣ

 

About Μαρία Νικολοπούλου