Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΨΕΤΕ ΑΥΓΑ; ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΑΠΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ!

Τα κόκκινα αυγά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την πασχαλινή παράδοση, καθώς το κόκκινο χρώμα των αυγών συμβολίζει όχι μόνο το αίμα του Χριστού, αλλά και τη χαρά της Ανάστασης.

Το βάψιμο των πασχαλινών αυγών γίνεται τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ το τσούγκρισμά τους γίνεται την ημέρα της Ανάστασης, μόλις ακουστεί το “Χριστός Ανέστη!”.

J

Τι θα λέγατε  φέτος να πρωτοτυπήσετε;  Να ξεφύγετε απο τη συνηθισμένη κόκκινη βαφή των αυγών ή σας τελείωσε η βαφή και θέλετε με απλά υλικά που μπορεί να διαθέτουμε μέσα στο σπίτι να φτιάξετε πρωτότυπα, παράξενα, εκπληκτικά και αστεία αυγά που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό όλων αλλά και θα δώσουν το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών και θα τα κάνουν πιο ελκυστικά στα μάτια τους;

Θέλετε να συμμετέχουν και αυτά στην διαδικασία και να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους μαζί σας;

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς μπορούν να μεταμορφωθούν τα άσπρα αυγουλάκια με λίγο χρώμα, απλά υλικά και πολύ φαντασία.

Δείτε μερικές ιδέες που συλλέξαμε για εσάς απο το διαδίκτυο, ιδιαίτερα πρωτότυπες, απλές με υλικά που όλοι διαθέτουμε στο σπίτι και χωρίς βαφή. Με μαρκαδόρους, με φτερά, με χαρτόνι, κουμπιά, μικρά κομμάτια ύφασμα, σύρμα, καλαμάκια, με πλαστελίνη και ό,τι άλλο μπορεί να έχετε στο σπίτι σε κάποιο συρτάρι και που με τη φαντασία σας να σας φανεί χρήσιμο στη διακόσμηση των αυγών:

unique-egg-decorating-ideas-perfect-pair-01-sl unique-egg-decorating-ideas-have-a-nice-day-eggs-08-sl painted-easter-eggs-with-face-15-815 painted-easter-eggs-with-face-2-815 images Easter-rabbit-eggs egg_decoration_dudes funny-easter-eggs-pigs-sheep funny-easter-ideas-for-an-atmospheric-fixed-5-645 easter-egg-decorations-ideas-table-centerpieces-1 eaebeb4e8f3e533f192cdb1a999eaec3 best-easy-easter-bunny-cupcake-good-cheap-april-holiday-party-dessert-idea egg-dyeing-app-d107182-ribbon-pink-bow0414_vert 550_102196040 40-decorating-ideas-for-easter-decoration-with-easter-eggs-18-508 16-easter-egg-decorating-ideas 6b31a6eaac93426c51f2a4b7a77b3cda

About Μαρία Νικολοπούλου