Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Με επίκαιρη Ομιλία του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ξεκινούν τα «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2023» στην Κόρινθο

Με επίκαιρη Ομιλία του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας  κ. Προκόπη Παυλόπουλου ξεκινούν τα «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2023»  στην Κόρινθο

Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ο ομιλητής κατά την επίσημη έναρξη των Εκδηλώσεων Μνήμης “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2023” που διοργανώνει η “Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου”.

Οι Εκδηλώσεις αυτές που πραγματοποιεί κάθε χρόνο αυτή την περίοδο ο καταξιωμένος Σύλλογος της πόλης μας ξεκινούν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, το βράδυ (8 μ.μ.), στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και συνεχίζονται για τρεις συνεχείς βραδιές (9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ.) στην Πλατεία «Σταύρου Ηλιόπουλου» στην Ιωνία (Συνοικισμό) Κορίνθου, με πλούσιο και αξιόλογο καλλιτεχνικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ίδιων Εκδηλώσεων Μνήμης θα πραγματοποιηθούν θρησκευτικές Τελετές τις Κυριακές 10 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 (πρωΐ) στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιωνίας Κορίνθου και στο Μνημείο των Μικρασιατών στην Πλατεία «Στ. Ηλιόπουλου» της περιοχής.

Προσκαλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετάσχουν και παρακολουθήσουν τις ανωτέρω ενδιαφέρουσες Εκδηλώσεις που έχουν πλέον καθιερωθεί ως σημαντικός θεσμός για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή μας.

 

About Μαρία Νικολοπούλου