Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πελοποννησιακός καγιανάς με παστό – Η καλύτερη εκδοχή !

web-korinthos.-

Παραδοσιακή συνταγή από την Πελοπόννησο που συνδυάζει άψογα τα ιδιαίτερα αρώματα του παστού με την απαλή γεύση της ώριμης καλοκαιρινής ντομάτας.

Καγιανά με κρέας παστό

ΥΛΙΚΑ:

10 αυγά
5 ντομάτες για σάλτσα
1 κρεμμύδι

1κουταλάκι  του γλυκού ζάχαρη

1 πιπεριά   Φλωρίνης

Ρίγανη
Παστό κρέας 500 γραμμάρια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
300 γραμμάρια τυρί σφέλα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σοτάρουμε το παστό σε λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με τις πιπεριές, ρίχνουμε τη ντομάτα που έχουμε τρίψει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να πάρει βράση. Μετά ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε καλά.

About Μαρία Νικολοπούλου