Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

«Πολιορκείτε» στενά ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Πισιμίσης για να είναι

«Πολιορκείτε» στενά ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Πισιμίσης για να είναι

Ο επιτυχημένος και έμπειρος  Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Πισιμίσης παρότι έχει δηλώσει πως δεν θα ξανά είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” , δέχεται ασφυκτικές πιέσεις το τελευταίο διάστημα για να είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο κ.Πισιμίσης «πολιορκείται» καθημερινά από ανθρώπους τόσο από την περιοχή καταγωγής του, την Δημητσάνα, όσο και από φίλους του στην Κόρινθο όπου διαμένει και επιχειρεί , οι οποίοι δραστηριοποιούνται για την επιτυχία του ψηφοδελτίου της “Νέα Πελοπόννησος” προσπαθώντας να τον πείσουν να είναι υποψήφιος για  άλλη μία φορά  στις περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν  τον Οκτώβριο.

Ως γνωστόν η προθεσμία κατάθεσης λήγει αύριο 31 Αυγούστου και οι πίεση είναι εντονότερη από ποτέ,  φυσιολογικά άλλωστε αφού ο Θανάσης Πισιμίσης χαίρει μεγάλης εκτίμησης και είναι ο πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος. σε ψήφους  όσες φορές  εκλέχτηκε στο νομό Κορινθίας.

Ωστόσο φέρεται   να είναι, ιδιαίτερα προβληματισμένος από τη στασιμότητα, των τελευταίων χρόνων,   την απουσία έργων υποδομής, της απουσίας στρατηγικού σχεδιασμού και της αδύναμης διεκδικητικής πολιτικής,   από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή  ιδιαίτερα στην Κορινθία  , όπως ισχυρίζεται ο ίδιος  σε πολλούς φίλους του.

Ότι και να αποφασίσει πάντως γεγονός είναι πως συνεχίζει να είναι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και στην “Νέα Πελοπόννησο “και  θα συμβάλει ώστε να  συνεχιστούν όσα έργα διεκόπησαν και να γίνουν τα νέα μεγάλα έργα που οραματίζεται η παράταξή  του και ο Πέτρος Τατούλης .

About Μαρία Νικολοπούλου