Το Φθινόπωρο έχει πολύ νόστιμα φρούτα που μπορούν να αποτελέσουν βάση για νόστιμα γλυκά και να δημιουργήσουν μια ειδική κατηγορία στον κατάλογό σας ως τα γλυκά του Φθινοπώρου.
Για το κέικ :
1,5 κούπα φαρίνα,
1 κούπα ζάχαρη,
3,5 κ.σ.κακάο,
1 κ.σ.ξυδι,
1κ.γ.σοδα,
6 κ.σ.σπορέλαιο,
2 βανίλιες,
1 κούπα νερό
Για παράδειγμα σε 26 τσερκι λαδωμένη λαδόκολλα 40 λεπτά στους 180 αντιστάσεις
Για την κρέμα :
1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκαλιού,
3 κούπες νερό,
½ κούπα Κορν φλαουρ,
¾ κούπας ζάχαρη…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρολακι τα βάζουμε αφού έχουμε κρατήσει λίγο νερό για να λιώσουμε το Κορν φλαουρ και αφού ζεσταθεί το ρίχνουμε και αυτό μέσα ανακατεύουμε έως ότου πήξει..
Δείτε επίσης
Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει..
Αφού είναι και τα δύο κρύα απλώνουμε την κρέμα στο κέικ τρίβω λίγη κουβερτουρα και στολίζουμε με φέτες πορτοκαλιού και μαρμελάδα πορτοκάλι τέλος πασπαλίζουμε με κανέλα
Η κανέλα το απογείωσε
Η Συνταγή είναι από κ. Σούλα Λεβέντη – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.