Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κατάλευκα Δόντια Χωρίς να Επισκεφτείτε Οδοντίατρο

webkorinthos.grΕπικοινωνήσαμε με τους Επιστήμονες Οδοντιάτρους του Νομού μας ώστε να μας βοηθήσουν να λύσουμε κάποιες απορίες που όλοι μας έχουμε σχετικά με την λεύκανση των δοντιών μας

Δείτε τι μας είπαν:Αποτέλεσμα εικόνας για taking care of teeth

 

  • Καθαρίστε και λευκάνετε τα δόντια σας με μαγειρική σόδα και μηλόξιδο.
  • Βάλτε σε ένα βαμβάκι ελαιόλαδο και με αυτό τρίψτε τα δόντια σας σε καθημερινή βάση.
  • Πλύντε ένα πορτοκάλι, κόψτε τη φλούδα του και με αυτήν τρίψτε τα δόντια σας.

Χαμογελάτε συχνά; Μήπως αποφεύγετε να το κάνετε επειδή νιώθετε άσχημα για τα δόντια σας; Μήπως έχετε παρατηρήσει πως κάθε φορά που γελάτε βάζετε το χέρι μπροστά από το στόμα σας; Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι «Ναι» τότε συνεχίστε το διάβασμα. Με τις παρακάτω συνταγές θα βελτιώσετε κατά πολύ την εικόνα των δοντιών σας.

Μηλόξιδο και μαγειρική σόδα Βάλτε σε ένα μπολάκι 1 κ.γ. μαγειρική σόδα και ρίξτε λίγο μηλόξιδο. Ανακατέψτε και με την πάστα που δημιουργήθηκε πλύντε τα δόντια σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα. Μην το παρακάνετε γιατί το μείγμα μπορεί να καταστρέψει τον σμάλτο των δοντιών σας αν το χρησιμοποιείται πιο συχνά.

Ελαιόλαδο Βάλτε σε λίγο βαμβάκι ελαιόλαδο και τρίψτε με αυτό τα δόντια σας. Το ελαιόλαδο θα λευκάνει φυσικά τα δόντια σας και επιπλέον μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άφοβα όσο συχνά θέλετε. Επίσης έχει την ικανότητα να απομακρύνει στίγματα από τα δόντια για αυτό και είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους λεύκανσης.

Φλούδα μπανάνας Κόψτε ένα κομματάκι από τη φλούδα μπανάνας και με αυτό τρίψτε καλά τα δόντια σας. Προσέξτε να έχετε πλύνει προηγουμένως τη φλούδα καλά γιατί συνήθως περιέχει πολλά μικρόβια.

Φλούδα μανταρινιού Η φλούδα μανταρινιού περιέχει όξινες ουσίες που βοηθάνε στη λεύκανση των δοντιών. Αφού προηγουμένως πλύνετε το μανταρίνι σας εξωτερικά, κόψτε ένα κομμάτι και με αυτό τρίψτε τα δόντια σας.

Για την περίπτωση που όλα αυτά σας φαίνονται δύσκολα υπάρχουν και οι οδοντίατροι της Κορινθίας για πιο αποτελεσματικές θεραπείες 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ – ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ

ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ:

ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ – DDS ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΟΥΡΟΥ – ΚΟΥΡΟΥΠΗ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ Α.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ Γ.ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ Θ. ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ – ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

About Μαρία Νικολοπούλου