Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι πρέπει να προσέξει ένας άντρας για να ξεχωρίζει με το ντύσιμό του – Μικρά tip από τα καταστήματα ανδρικών ειδών της Κορινθίας

33

Θέλεις να ξεχωρίζεις, να είσαι πάντα μέσα στη μόδα και να τραβάς τα βλέμματα;

Δες μερικές πολύτιμες συμβουλές που μας έδωσαν τα καταστήματα ανδρικών ειδών του Νομού μας:

Ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες επάνω σου είναι τα παπούτσια. Τα παπούτσια που θα επιλέξεις να φορέσεις μπορούν να μας πουν δεκάδες πράγματα για εσένα.

PittiDay1013-960x640-1-960x640

Πάνω από όλα, οι γυναίκες εκτιμούν τον άντρα που γνωρίζει ποιο παπούτσι επαινεί το προσωπικό του στυλ, και τον άντρα που είναι περήφανος για τις επιλογές του στα παπούτσια. Γι’ αυτό θα σε συμβουλεύαμε να επενδύσεις χρήματα σε κομψά, καλής ποιότητας παπούτσια και να προσέξεις ώστε αυτά που θα επιλέξεις να φοράς να φαίνονται πάντα σαν καινούρια. dinamikos-antras-ntisimo-360x240

Σ.σ. Αν το επιτρέπει ο καιρός, ανασήκωσε τα παντελόνια σου και φόρεσε τα αγαπημένα σου παπούτσια χωρίς κάλτσες (ή τουλάχιστον φόρεσε κάλτσες που δε φαίνονται). Είναι πιο tredy!

Τώρα όσον αφορά το ντύσιμο

 

antriko-ntusimo-tipsΤο πουλόβερ ή μπλουζάκια με V λαιμόκοψη είναι ενδεικτικό της επιμέλειας και φοριέται από άντρες που είναι συγκροτημένοι και ξέρουν πως να φροντίσουν τον εαυτό τους. Είναι η σωστή ισορροπία μεταξύ του καθημερινού και του πιο κομψού στυλ.

Γι’ αυτό είναι ασφαλές να φορέσεις κάτι τέτοιο στις περισσότερες περιπτώσεις! Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια,  ένα ωραίο γκρι, σκούρο μπλε ή λαδί είναι το ιδανικό. Συνδύασε το με ένα πουκάμισο και μια γραβάτα που κάνει αντίθεση και θα έχεις την τέλεια εμφάνιση.

 

Τα παντελόνια chinos είναι υπέροχα επειδή είναι εύχρηστα, μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση, επίσημη και ανεπίσημη, και ταιριάζουν με όλα. Το ιδανικό παντελόνι είναι εκείνο που είναι ελαφρώς ανασηκώμενο στο στρίφωμα για να φαίνεται ο αστράγαλος σου, όπως αναφέραμε παραπάνω. Αγόρασε τα σε ότι χρώμα θέλεις, αλλά βεβαιώσου ότι θα έχεις τουλάχιστον ένα σε σκούρο μπλε χρώμα, ένα στο χρώμα της άμμου και ένα λαδί. Αντικατέστησε τα με τα τζιν και θα μας εντυπωσιάσεις.

chinos

Μπορεί να σου φαίνεται απλό, αλλά ο συνδυασμός λευκό μπλουζάκι + τζιν αυτός είναι ένας συνδυασμός τον οποίο οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να δουν σε έναν άντρα. Ένα ωραίο, ταιριαστό μπλουζάκι, το οποίο δεν είναι ούτε πολύ χαλαρό αλλά ούτε και πολύ στενό, είναι το ιδανικό.

Και τα τζιν είναι ένας τομέας που αξίζει να επενδύσεις. Επέλεξε ένα τζιν καλής ποιότητας που είναι στενό αλλά δεν σε περιορίζει πολύ. Λατρεύουμε τα στενά τζιν επάνω σας. Όχι όμως τα φαρδιά τζιν και τα μπλουζάκια σε μεγαλύτερο μέγεθος.

shirt-and-tieΟ casual  συνδυασμός πουκάμισο (γαλάζιο ή λευκό) + γραβάτα λεπτή  με ένα εκρού παντελόνι είναι μια υπέροχη ένδειξη όταν ένας άντρας μπορεί να δείξει την ικανότητα του στο να συνδυάζει σωστά τα χρώματα, τις υφές και τα σχέδια στο καλό του πουκάμισο και στη γραβάτα. Τραβάει όλα τα βλέμματα και να τον σχολιάζουν θετικά. Είναι αρκετά casual ο συνδυασμός για να μπορείς να τον φορέσεις όπου θέλεις, αλλά δεν είναι και τόσο casual ώστε να φαίνεσαι ακατάστατος.

 

Οι henley μπλούζες είναι καλύτερες από τα κλασικά T-shirts.  vince-camuto-gray-slim-fit-long-sleeve-henley-shirt-product-1-18617878-0-509394012-normal Λατρεύουμε αυτές τις μπλούζες επειδή είναι διαφορετικές. Σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους, και επειδή δεν είναι πολύ επίσημα, όταν φοράς ένα henley αναβαθμίζεις το καθημερινό σου στυλ.

 

adriko-ntisimo-radevou

Αξεσουάρ

Ένα ωραίο ρολόι είναι κατάλληλο για όλους. Δεν περιμένουμε να φοράς κάποιο Rolex, αλλά ένα ρολόι με γούστο. Υπάρχουν άπειρα καλαίσθητα ρολόγια για όλα τα γούστα και τις εμφανίσεις στα καταστήματα της πόλης μας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αξεσουάρ, αν ένας άντρας φοράει ωραία βραχιόλια με γούστο, χωρίς υπερβολές, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

andriko-ntisimo

Τέλος, ένας άντρας που ξέρει πώς να συνδυάζει τη γραβάτα και διάφορα άλλα αξεσουάρ αξίζει να τον προσέξουμε. Μείνε λιτός και ανέδειξε το προσωπικό σου ύφος και θα κάνεις τη διαφορά.

 

Κοστούμι

exo708_9

Οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει ένα κοστούμι. Ένας αληθινός, όμως, άντρας ξέρει πως να το φορέσει σωστά. Αυτό σημαίνει να το φροντίσει ώστε να είναι στην καλύτερη του εμφάνιση κάθε φορά που το βάζει.

Ένας άνδρας με καλοραμμένο καλής ποιότητας κοστούμι ή κοστούμι ραμμένο στα μέτρα του είναι κάποιος που απαιτεί προσοχή, και τον οποίο προσέχουμε!

Μπορούμε να καταλάβουμε πότε ένας άντρας δε νιώθει άνετα με το κοστούμι του, και σε αυτή την περίπτωση θα προσέξουμε τα λάθος ρούχα και όχι τον άντρα που τα φοράει. Να είσαι κυρίαρχος του κοστουμιού σου. Να το φοράς και όχι να σε φοράει.

Δεν είναι σωστό να το φορέσεις στο πρώτο ραντεβού καθώς δείχνει πολύ επίσημο.

Το να φοράς όμως ένα κοστούμι στη δουλειά είναι must.

Και να θυμάσαι –  Όταν το φοράς στο κατάλληλο περιβάλλον, θα φαίνεσαι πιο κομψός, δυνατός και seχy.

Να θυμάσαι:

Το σωστό ντύσιμο εκπέμπει αυτοπεποίθηση και κατά συνέπεια εμπιστοσύνη στο αντίθετο φύλλο αλλά και κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρεις είναι ότι λατρεύουμε τους άντρες που είναι άνετοι και με αυτοπεποίθηση. Που ξέρουν πως να φαίνονται υπέροχοι χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Που ξέρουν να μην παίρνουν την εμφάνιση τους πολύ σοβαρά. Αν το απολαμβάνεις και αισθάνεσαι καλά, φαίνεται.

Εδώ θα βρείτε τα καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ της Κορινθίας:

JBezirgiannis

NO EXCESS – Μίνα Τζαναβάρα

PULSE – Fashion Store

ROBERTO LUCCIANO MILANO

STUDIO 5 – Αναστασιάδης Βασίλειος Ι.

UNDERGROUNND – Fashion Clothing Store

ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΣΔΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΦΝΗ

ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ – Men’s Wear

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ

About Μαρία Νικολοπούλου