Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τα παράθυρά σας με φυτά

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τα παράθυρά σας με φυτά

Ομορφιά παράθυρο κουζίνας

Kitchen window container garden grouping

Στο παράθυρο της κουζίνας ενός σπιτιού του Οχάιο, ένας ανθρακωρύχος γεμίζει με πορτοκαλάς, που καταλήγει σε Dorotheanthus bellidiformis, rhipsalis, jade και

νευσμένο από τη Βικτόρια

Victorian ceiling-tin box

Παλαιόμορφη έκκληση

Old-fashioned appeal

Διακοσμημένα ρυμουλκούμενα κρέμονται πάνω από την άκρη αυτού του κουτιού που γεμίζουν να γεμίζουν με αγαπημένα εξοχικά σπίτια συμπεριλαμβανομένων ιβίσκου, impatiens, κολοκύθες και φραγκοσυκιές.

Τραπέζι

Chalkboard window box

Κόκκινο, λευκό και σχεδόν μπλε

Red, white & nearly blue

Φυτική πετούνια σε κόκκινο, λευκό και το πιο μπλε μοβ που μπορείτε να βρείτε για μια σκηνή με αστερίες σε κόκκινο, λευκό ή μπλε δοχείο. Τοποθετήστε φυτά σε σειρές για λωρίδες χρώματος. Αφήστε vinca αμπέλια κατακόρυφη κατά μήκος των άκρων. Αναπτύξτε αυτό το κουτί σε πλήρη ηλιοφάνεια.

Περισσότερα για τον κήπο σας στην Κόρινθο

Παστέλ απολαύσεις

Pastel pleasures

Για μια ελαφριά, λεπτή εμφάνιση, φυτική ροζ ‘Wave’ πετούνια και μπλε lobelia μπροστά από το ασήμι ‘Icicle’ helichrysum. Vinca ακολουθεί μονοπάτια πάνω από το κιβώτιο χρώματος ελεφαντόδοντου. Ρυθμίστε στον ήλιο.

Salvaged iron window box

Από την σκοτεινή πλευρά

On the shady side
Springy statement

Τουλίπες και κολοκύθες συνδυάζονται σε μια απλή, φωτεινή διάταξη κουφωμάτων.

Χαριτωμένο τρίο

Cheery trio

Κίτρινα πετούνια ανακατεύονται με αιχμές χόρτου και ένα πολύχρωμο ρυμουλκούμενο σε ένα κουτί παράθυρο διακοσμημένο σε πλέγμα που ταιριάζει που χρησιμοποιείται σε αυτή τη βεράντα.

Serene σκηνή

Serene scene

Σε μια καταπράσινη κοιλάδα, αυτή η υποτονική συλλογή από πετούνια και άλλα φυτά γεμίζει ένα κουτί στυλ χειροτεχνίας.

Σκιά απλότητα

Shady simplicity

Γλυκό αμπέλι πατάτας και κάποιες κολοκύθες ευδοκιμούν σε αυτό το σκιερό περιβάλλον και συντονίζονται με τα ξύλινα χρώματα αυτής της καμπίνας.

Αυξημένη ανάπτυξη

Untamed growth

Κομμένο και τακτοποιημένο είναι υπερτιμημένο. Αφήστε τα φυτά σας να αναπτυχθούν σαν άγρια ​​για μια όμορφη ρύθμιση που πέφτει φυσικά. Τα αμπέλια γλυκιάς πατάτας είναι ιδανικά για την προεξοχή, ενώ οι αποχρώσεις των κουρελιών Floral Showers, browallia’Blue Bell ‘και’ Graffiti Pink ‘pentas πασπαλίζουν το χρώμα σε όλη την έκταση.

Floral πλαίσιο

Floral frame

Η τέχνη του κήπου αγγίζει το μάτι όταν πλαισιώνεται από μια έκρηξη φύλλων. Ξεκινήστε με το κέντημα ενός τοίχου πυγμαχίας κοντά στο πίσω μέρος του κουτιού. Κατασκευάστε γύρω από το κομμάτι με πετούνιες ‘Wave’, μπεγκόνιες κονδύλων, γλυκιά αμπέλια πατάτας και ποικίλα ρυμουλκούμενα. Τοποθετήστε ένα γλυπτό ή άλλη καινοτομία στον κήπο μπροστά για να ολοκληρωθεί.

Υγιή στρώματα

Healthy layers

Η διάνοιξη των φραγκοστάφυλων σπαράγγων προάγει ένα καλά θρεπτικό κουτί. Προσθέστε ρόδινα περιλαίμια σε κάθε πλευρά για ένα λεπτό ποπ χρώμα.

Λάχανο

Statement pieces

Για μια ρύθμιση που φαίνεται τόσο καλή που θα μπορούσατε να την φάτε, δοκιμάστε το καλλωπιστικό λάχανο και την ανθοφορία. Ως υβρίδια, το ζευγάρι δεν θα δοκιμάσει τόσο καλά όσο οι σχετικές ποικιλίες, αλλά το ανθισμένο ανάστημα είναι ιδανικό για διακόσμηση.

Ταίριασμα χρωμάτων

Matching colors

Συμπληρώστε το εξωτερικό του σπιτιού σας με ένα κρεμαστό κουτί συντονισμού χρωμάτων. Φυτά λουλουδιών που αντικατοπτρίζουν το σπίτι σας, όπως το ανοιχτό μωβ της “Delta Beaconsfield” κολοκύθες και lobelia “Ριβιέρα Midnight Blue” που τονίζεται από το «Fordhook Αγαπημένα» nasturtium και Μαδαγασκάρη dragontree.

Υδρορροές από σουκλένια

Gutter of succulents

Συμπληρώστε μια παλιά υδρορροή με σουκουλένια όπως το echeveria και sedum ‘Angelina’, στη συνέχεια κρεμάστε την ζωντανή σκηνή από ένα κιγκλίδωμα κατάστρωμα. Όταν ποτίζετε τα σουκλένια, απολαύστε το έδαφος, όχι τη ροζέτα.

Καθαρή κοπή

Clean cut

Παρόλο που γενικά θεωρούνται τα φυτά έμφασης, η «Σκοτεινή Σοκολάτα» της Coleus και η στρώση της στρώσης γλυκιάς αμπέλου για να δημιουργήσουν μια τολμηρή δήλωση μόνη της. Αντιστοιχίστε τις καθαρές γραμμές τους με ένα εκλεκτικό μείγμα εναλλακτικών σε γλάστρες, όπως πετούνια, κορδιλίνη και impatiens.

Καταστρώματα

Deck-oration

Οι γεμιστές με λουλούδια κρεμάστρες μπορούν να ντύσουν τα καταστρώματα επίσης. Αυτός ο φυτευτής διατηρεί μια συνεκτική εμφάνιση με πετούνιες «διπλού κύματος», πεντάδες «καλειδοσκόπιο» και στυλοβάτες από την ίδια οικογένεια χρωμάτων.

Φοβερό φθινόπωρο

Awesome autumn

Τα φρέσκα και αποξηραμένα λουλούδια δημιουργούν μια θαυμάσια εμφάνιση πτώσης. Τα υπερμεγέθη λάχανα και τα άνθη ορτανσίας αγκυροβολούν μια διάταξη που έχει κλαδιά που στρέφουν έξω σε διασκέδαση στροβιλίζεται.

Σκιασμένες ομορφιές

Shaded beauties

Οι Fuchsia impatiens παραμένουν ζωντανές ακόμα και σε απαλές ρυθμίσεις. Τα λουλούδια που σέβονται τη σκιά δημιουργούν μια γλυκιά σκηνή όταν γεμίζουν με dichondra, ένα φύλλωμα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα πόδια.

Fall window box

Φόρεμα το παράθυρο σας κουτί για πτώση με κολοκύθες και λαχανικά σε μια ποικιλία σχημάτων και υφές. Τα λαχανικά μας περιελάμβαναν το χαρμάνι του Romanesco broccoli, τα κρεμμύδια Cipollini, τα μεγάλα κεφάλια λάχανου και τις χορδές των βλαστών Βρυξελλών στα στελέχη. Τα λαχανικά μπορούν να διαρκέσουν δύο με τρεις εβδομάδες σε δροσερό καιρό.

About Μαρία Νικολοπούλου