Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

20+1 χειμωνιάτικες in fashion προτάσεις για ντύσιμο

webkorinthoσυνολα

Οι θερμοκρασίες πέφτουν, συνοδευόμενες πολλές φορές από βροχές και χιόνια. Γι’ αυτό το λόγο, τα σύνολα για να δοκιμάσετε  θα πρέπει να είναι ζεστά.

Η ζεστασιά όμως δεν συνεπάγεται ρούχα που κρύβουν την θηλυκή μας πλευρά. Υπάρχουν ένα σωρό επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για να παραμείνουμε όμορφες και σαγηνευτικές προστατεύοντας το σώμα μας από το κρύο.

Τα κασκόλ, οι πασμίνες, οι σκούφοι και τα γάντια είναι στην κορυφή των αξεσουάρ που θα πρέπει να επιλέξουμε για ένα υπέροχο και θηλυκό χειμωνιάτικο σύνολο. Επίσης, τα παλτό, τα πουλόβερ και οι μπότες σε όλα τα ύψη θα φορεθούν πολύ αυτή την εποχή.

Προτάσεις με σύνολα για να δοκιμάσετε :

Για τις πιο casual εμφανίσεις σας επιλέξτε ένα jean, ένα εφαρμοστό ή ένα δερμάτινο παντελόνι. Συνδυάστε το με ένα υπέροχο πουλόβερ που αγκαλιάζει την σιλουέτα ή ένα με πιο φαρδιά φόρμα και διατηρήστε ένα υπέροχο γυναικείο στυλ. Αν θέλετε μπορείτε μέσα από το πουλόβερ να φορέσετε ένα λευκό πουκάμισο ή και κάποιο σε άλλους χρωματισμούς ή prints, πχ καρό. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Ολοκληρώστε το look με μπότες ή μποτάκια και ένα υπέροχο μεσάτο παλτό ή μια κάπα. Για πιο ροκ εμφανίσεις, φορέστε το δερμάτινο κολάν με ένα μπουφάν από δέρμα.

Αν όμως το outfit που θέλετε να πετύχετε πρέπει να είναι πιο κομψό και bussiness, πχ για να πάτε στην δουλειά ή σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, επιλέξτε ένα κουστούμι ή ένα chic παντελόνι με σακάκι. Φορέστε από μέσα ένα πουκάμισο και φυσικά τις γόβες σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Αν πάλι σας αρέσουν τα φορέματα, διαλέξτε κάποιο που να μην είναι υπερβολικά κοντό, να έχει ένα κομψό κόψιμο και συνδυάστε το με γόβες ή ankle boots. Ολοκληρώστε το με ένα χοντρό καλσόν και ένα υπέροχο παλτό και είστε έτοιμη.

Αυτές οι ιδέες με σύνολα για τον Ιανουάριο 2018 καλύπτουν μερικές από τις περιπτώσεις για όμορφο ντύσιμο. Δείτε στην συνέχεια ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με περισσότερα ζεστά σύνολα για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (3) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (4) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (5)Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (6) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (7) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (8)Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (9) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (10) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (11)Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (12) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (13) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (14)Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (15) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (16) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (17)Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (18) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (19) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (20)Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (21) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (22) Σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιανουάριο 2018 (23) Πηγή

GLOW – THE FASHION STORE WOMEN – MEN

About Μαρία Νικολοπούλου