Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Eτήσια συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου Μεσιτών Νομού Κορινθίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων των μελών πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου η Ετήσια Τακτική Καταστατική Γενική Συνέλευση και κοπή της πίτας του Συλλόγου Μεσιτών Νομού Κορινθίας. Μαζί βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος Δημήτρης Μπινιάρης όπου χαιρέτησε και μίλησε για θέματα περί μεσιτείας και έδωσε τις ευχές του σε όλους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδέρης Πλιατσικίδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφερόμενος στα πεπραγμένα του περασμένου έτους παρουσίασε πολύ σημαντικά στοιχεία αγοραπωλησιών και κτηματαγοράς του έτους 2016.

Επίσης έγινε παρουσία του νέου νόμου μεσιτείας, νομολογία αποφάσεις δικαστηρίων. Επαγγελματική και νομική προστασία μεσίτη και νομική προστασία πελατών του, ιδιοκτήτη και ενοικιαστή από τον ομιλητή Σταύρο Τερζάκη μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μεσιτών Αθηνών

Το φλουρί έτυχε στην Ταμπάκη Βαρβάρα που κέρδισε ένα πρόγραμμα spa 1,5 ώρα στην πισίνα με χαμάμ και σάουνα στο Loutraki Thermal Spa.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία χαρά και πάντα επιτυχίες

1

Από Αριστερά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος Δημήτρης Μπινιάρης στη μέση η τυχερή που κέρδισε το φλουρί Ταμπάκη Βαρβάρα και από δεξιά ο πρόεδρος μεσιτών Νομού Κορινθίας Σιδέρης Πλιατσικίδης

22

Η κοπή πίτας 2017 που έγινε στο ξενοδοχείο EPHIRA στην Κόρινθο

33

About Μαρία Νικολοπούλου