Γλυκά ή αλμυρά κρουασανάκια στο πι και φι

Διάλεξα να ετοιμάσω μια συνταγή που δεν είναι αμιγώς γλυκιά ή αλμυρή αλλά και τα δύο μαζί. Αφράτα, ψωμένια κρουασανάκια σε μία αλμυρή εκδοχή, με γέμιση τυρί φέτα, και μία γλυκιά, με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, από την ίδια ζύμη. Δύο σε ένα. Για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε δίχως κόπο τα καλύτερα σφολιατοειδή στην Κορινθία εδώ στον […]

Προτάσεις του webkorinthos για καλοκαιρινά ρούχα για βάφτιση!

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος γεμάτη με κοινωνικές εκδηλώσεις και εκτός από τους γάμους, γίνονται και πολλές βαφτίσεις. Η διαφορά είναι πως οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν τη βάφτιση του παιδιού τους τις πρωινές ώρες φυσικά για να είναι πιο ξεκούραστο το παιδάκι. Αυτό σημαίνει όμως πως ακόμα και αν έχουμε βρει τι θα βάλουμε […]

Αρμενοβίλ …μια μοναδική νοστιμιά!

Αρμενοβίλ!!! Θεϊκό παγωτό!! Παγωτό που δεν κάνει κρυστάλλους (και πώς να κάνει άλλωστε με τόσα λιπαρά και τέτοια υλικά που περιέχει), που η γεύση του είναι κυριολεκτικά ανεπανάληπτη (χωρίς καμία υπερβολή) και που όταν το απολαμβάνεις …ξεχνάς τις θερμίδες που, εδώ που τα λέμε,  είναι στα …ύψη!!! Για γαρνίρισμα 200 γρ. λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη 50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% […]

Πόση ώρα παραμένει το αλκοόλ στον οργανισμό και πότε μπορούμε να οδηγήσουμε;

Το αλκοόλ παραμένει στον οργανισμό περισσότερη ώρα απ’ όση νομίζουμε. Πόση ώρα πρέπει να περιμένουμε για να μπορούμε να οδηγήσουμε με ασφάλεια; Το αλκοόλ δρα ως κατασταλτικό στον εγκέφαλο, το κέντρο ελέγχου του σώματος. Μπορεί να κάνει το άτομο που πίνει να αισθάνεται ευφορία για λίγο αλλά αυτό συνήθως ακολουθείται από απότομη πτώση της διάθεσης. […]

Θες να μυρίζει το άρωμα σου από το πρωί μέχρι το βράδυ; Τότε κάνε αυτό!

Κάντε το και δεν θα χάσετε! Το να φοράτε το αγαπημένο σας άρωμα μπορεί να είναι ένας σπουδαίος παράγοντας ενίσχυσης της αυτοπεποίθησής σας, και να σας φαίνεται απογοητευτικό όταν το άρωμα μέσα σε ελάχιστες ώρες έχει εξασθενήσει. Oλα τα νέα για την ομορφιά στην Κορινθία εδώ  Αν θέλετε να κρατάει το άρωμά σας για ολόκληρη […]

Μελιτζανοσταμνάκια γεμιστά με μοσχάρι και τυρί γκούντα

Ένα φαγητό πολύ ιδιαίτερο στην γεύση θα έλεγα και πολύ εντυπωσιακό … ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχαράκι στήθος Ένα κομμάτι τυρί γκουντα Μελιτζάνες κατά βούληση 2 Κρεμμύδια 2 Σκελίδες σκόρδο Σάλτσα κατά προτίμηση σπιτική Κουταλιά μπελτέ Λίγο κρασί Αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα κόψτε τις μελιτζάνες στην μεση,και λίγο από κάτω για να πατάνε ωραίαμέσα στο ταψι,βγαλτε την ψίχα τους απόμέσα με ένα κουταλάκι και βάλτε τις σε μια λεκάνη με αλατόνερο για 2Ο λεπτα, ψηστε τις στο γκριλ του φούρνουμέχρι να μαλακώσουν. Μαγειρέψτε το μοσχαράκι σας όπως εσείςθέλετε, εγώ έβαλα το κρέαςμέσα στην κατσαρόλα σε μπουκιτσες,εσβησα με λίγο ξίδιαφού πρώτα ήπιε τα υγρά του,εριξα λίγο λάδι και το τσιγάρισαμαζί με δυο μεγάλακρεμμυδια,τα σκόρδα και έσβησα με λίγο κρασι,τελος έριξα την σάλτα μου και το αλατοπίπερομαζί με λίγο νερακι, εκλεισα την χύτρα μου και σε 25 ήταν ετοιμο. Γεμισα τις μελιτζάνες με το κρέας και την σάλτσα του κρέατος και έβαλα και τρεις κύβουςτυρί γκουντα μέσα στην κάθε μελιτζάνα. Τέλος έριξα και από πάνωτυράκιτριμμένο, επίσης ρίχνουμε και την υπόλοιπησάλτσα μας μέσα στο ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 22Ο μέχρι να ροδίσει και να γίνει το φαγητό μας και να δέσει η σαλτσούλα μας..σερβιρουμε και απολαμβάνουμε. Καλή επιτυχία. Πηγή

3 Υπέροχες Ιδέες για να Κρύψετε ένα Σπασμένο Πλακάκι

Αν έχετε στο σπίτι σας σπασμένα πλακάκια και δεν ξέρετε πώς να τα καλύψετε τότε σας έχουμε μερικές λύσεις σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα αλλάξετε. Βαφή Το να βάψετε ένα σπασμένο πλακάκι είναι μια πολύ οικονομική λύση. Σε χρωματοπωλεία μπορείτε να βρείτε ειδικό υλικό που ανακατεύεται με βαφή και χρησιμοποιείτε σε ραγίσματα ή σε […]

8 συμβουλές που κάθε άνδρας πρέπει να ξέρει !

Δυσκολεύεσαι να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς αντρικών ρούχων και να βρεις το ιδανικό στυλ ντυσίματος, που θα σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο ελκυστικός; Όλα είναι εύκολα, αρκεί να έχεις τα πιο χρήσιμα tips ντυσίματος! Δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, οι περισσότεροι άνδρες ζητάνε τις συμβουλές των γυναικών, μιας και εκείνες […]

«1 χρόνο χωρίς ζάχαρη» -Η απίστευτα αποτελεσματική δίαιτα γαλλίδας δημοσιογράφου [εικόνες]

Ενα πρωί του έτους 2015 η γαλλίδα δημοσιογράφος Danièle Gerkens πήρε μια τρομερή απόφαση: να διώξει κάθε προστιθέμενη ζάχαρη από την διατροφή της. Αυτή η σαραντάχρονη με την νεανική σιλουέτα, δημοσιογράφος με εξειδίκευση στα θέματα υγείας και ευ ζειν στο γαλλικό περιοδικό Elle, ήθελε να δοκιμάσει την εμπειρία no-suggar, η οποία είναι πολύ στη μόδα […]

Φωλιές Κανταϊφιού με κρέμα Γαλακτομπούρεκου… Απλά “θεϊκο”!

Οι Φωλιές Κανταϊφιού με Κρέμα Γαλακτομπούρεκου, είναι μια εύκολη συνταγή που μου προέκυψε όταν περίσσεψε μισό πακέτο κανταΐφι και δεν είχα αμύγδαλα να φτιάξω την κλασσική συνταγή.  Έτσι σκέφτηκα να το βάλω σε φορμάκια για μάφινς και να τα γεμίσω με μια κρέμα γαλακτομπούρεκου.  Το αποτέλεσμα, υπέροχο!   Πόσοι από εσάς ξέρετε πώς γίνεται το […]