Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σου περίσσεψαν κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα; Εδώ είναι οι συνταγές μου για να τα χρησιμοποιήσεις και να φτιάξεις ΝΕΑ γλυκά!

Σου περίσσεψαν κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα; Εδώ είναι οι συνταγές μου για να τα χρησιμοποιήσεις και να φτιάξεις ΝΕΑ γλυκά!

Οι  γιορτές τελείωσαν αλλά τα φαγητά όχι. Ιδιαίτερα τα γλυκά… Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να τα “εκμεταλλευτείς” με τον πιο εύκολο και νόστιμο τρόπο.

Οι μέρες μετά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι αυτές που όλοι μας νιώθουμε ότι έχουμε φάει πολύ, δεν αντέχουμε να φάμε τίποτε άλλο και βέβαια, δεν θέλουμε να φάμε πάλι τα ίδια και τα ίδια, που μπορεί να περίσσεψαν.

Μην σκεφτείτε ούτε λεπτό να τα πετάξετε! Τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες και η βασιλόπιτα θα γίνουν από τα χεράκια σας νέα γλυκά, τόσο τέλεια που κανένας δεν θα πιστεύει ότι βασίζονται στα γιορτινά γλυκά.

Δείτε τι σας έχει περισσέψει και διαλέξτε από τις συνταγές μου και να δημιουργήσετε καινούργια γλυκά! Πιστέψτε με, όλοι θα εύχονται να έρθουν γρήγορα οι γιορτές για να να περισσέψουν ξανά τα γλυκά της εποχής.

Τσιζκέικ εύκολο με μελομακάρονα (cheesecake χωρίς ψήσιμο)-featured_image

Τσιζκέικ εύκολο με μελομακάρονα (cheesecake χωρίς ψήσιμο)

Cake pops με βασιλόπιτα, κουραμπιέ, και μελομακάρονο-featured_image

Cake pops με βασιλόπιτα, κουραμπιέ, και μελομακάρονο

Σαλάμι σοκολάτας (με κουραμπιέ, μελομακάρονο και ό,τι έμεινε)-featured_image

Σαλάμι σοκολάτας (με κουραμπιέ, μελομακάρονο και ό,τι έμεινε)

Mπακλαβάς σοκολάτας ρολό-featured_image

Mπακλαβάς σοκολάτας ρολό

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε. Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Με πολλή αγάπη 

argiro.gr/

 

About Μαρία Νικολοπούλου