Εμφάνιση 10 από 35 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:

Το κέντρο ξένων γλωσσών Abc Λαμπρινή Μανωλοπούλου δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης εδώ και 11 χρόνια.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ - ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

Προετοιμασία για Αγγλόφωνα και Ισπανόφωνα Πανεπιστήμια του εξωτερικού

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Cosmoγνώσις» στην Κόρινθο προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο στόχο έχει όχι μόνο την απόκτηση ενός πιστοποιητικού γλωσσομάθειας αλλά και τη γενικότερη διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΑΡΑΒΙΚΑ - ΡΩΣΙΚΑ

Το κέντρο ξένων γλωσσών Eurolingua ξεχώρισε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του και καταξιώθηκε για την υψηλής ποιότητας ξενόγλωσση εκπαίδευση, τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας και προσαρμόζουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τον σπουδαστή.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ INTERNET

Η βαθιά γνώση των εφαρμογών Η/Υ είναι ένα σπουδαίο εφόδιο για επιτυχημένη εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Αυτή την ανάγκη έρχονται να καλύψουν τα μαθήματα και τα σεμινάρια υπολογιστών που παρέχει το IT.GR – ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στην Κόρινθο.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Tο Κέντρο Αγγλικών Σπουδών Κορίνθου ( KESC) καινοτομεί και προσφέρει προγράμματα εκμάθησης αγγλικών και κυρίως business English μέσω e-learning, αλλά και μικτά (Blended Learning)